Les den offisielle beskrivelsen

Den ettårige kurset forbereder studentene som allerede har mottatt en universitetsgrad i sitt land og ønsker å fortsette i et doktorgradsprogram ved et universitet i Tsjekkia for å bli tildelt, etter vellykket gjennomføring, tittelen på Ph.D. Kurset er åpent for studenter som har fått innvilget et stipend av Tsjekkia regjeringen og selvbetalende studenter. Informasjon om stipend og nødvendige dokumenter og andre krav kan fås hos autoriserte representanter for Den tsjekkiske republikk (på ditt lokale tsjekkiske ambassade eller konsulat).

Kravene er:

  • En tittel for prosjektet som ønsker du å jobbe - Declaration of Spesialisering - Innlevering av en kopi av ditt universitet diplom og eksamensresultater - Alle dokumenter må være i tsjekkisk eller engelsk opp

Selvfølgelig organisasjon

Den forberedende Kurset er delt inn i to semestre. Vinteren semester begynner ca midten av september med en to-ukers intensivkurs i Tsjekkia. Leksjonene er tildelt til studenter i henhold til datoen for deres ankomst. I oktober elevene er delt inn i forskjellige klasser etter sin spesialisering.

I løpet av vinteren semester, Tsjekkisk språkkurs fokuserer primært på å skaffe seg kunnskap om grunnleggende grammatiske regler samt de fire språkferdighetene (lesing, skriving, snakke og lytte) som kreves av den felles europeiske rammeverket (CEFR). Læreplanen er supplert med engelsk språkkurs. Vinteren semester avsluttes i slutten av januar. Den første semester avsluttes med tsjekkiske språket semester eksamener.

Sommersemesteret starter i begynnelsen av februar og varer til slutten av mai. I løpet av denne andre semester, er mesteparten av tiden også brukt på den tsjekkiske språket, studerer i større dybde de allerede ervervet Lexico-grammatiske ferdigheter av første semester, samt fokus på spesialiserte terminologi i henhold til studentens studiefelt, akademisk skriving og uttrykk i tale, og sosiolingvistisk kompetanse. Tsjekkisk klasser er supplert med erfaringene fra engelsk. På denne tiden, studenter er allerede i kontakt med universitetene (rådgivere, student saker, fakultets avdelinger, professorer, etc.), og vil være å få klar for sine opptaksprøver alene eller under veiledning av et universitet rådgiveren. Disse rådgiverne vil gi informasjon til studentene om de eksakte krav til opptaksprøver og, om nødvendig, hjelpe elevene med flere saker.

Krav til en vellykket gjennomføring av studiet er lik de av vinteren semester. De studentene som fullfører programmet vil motta et sertifikat.

Program undervist i:
Engelsk

Se 12 flere kurs fra Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
5,140 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato