Les den offisielle beskrivelsen

Har du en bachelorgrad og ønsker å fortsette å studere et Economics lagt i Tsjekkia? Registrer deg for et av våre kurs i Praha-Hostivar eller Poděbrady!

Studentene skal studere den tsjekkiske språket intensivt, før bringe i spesialist fagkunnskap of Economics. Det legges stor vekt på faglig terminologi og evnen til å uttrykke seg uavhengig. I sommer semester er i stand til å delta på forelesninger på utvalgte universiteter.

Praha-Hostivar Centre

Størstedelen av vinteren semester er fokusert på å lære tsjekkisk. Studentene vil få grunnleggende kommunikasjonsevner på tsjekkisk, og de vil lære tsjekkisk grammatikk i en grad som vil hjelpe dem med å håndtere daglige situasjoner. Det legges stor vekt på skriftlige produksjoner og evnen til å uttrykke ideer i Tsjekkia.

I den fjerde måned av kurset, studentene begynner å lære terminologi, for eksempel ved nærlesning av tekniske tekster, noe som er avgjørende for å studere universitet / høyskole programmer innen økonomi. Sommeren semester inneholder opptaksprøve forberedende seminar. Som en del av seminaret, studentene deltar universitet / høyskole forelesninger knyttet til programmene de gjelder for. Bortsett fra å mestre Tsjekkia, skal studentene også ta engelsktimer.

Podesenter

Vinteren semester avsluttes med en end-of-semester eksamen, avslutter sommeren semester med avsluttende eksamen. På slutten av kurset, studentene har mulighet til å sitte en sertifisert eksamen i Tsjekkia som er i samsvar med Det felles europeiske rammeverket for språk.

Om vinteren semester, studentene ta klasser sammen med Bachelors. Semesteret er hovedsakelig dedikert til undervisning tsjekkiske og spesialist terminologi. I løpet av kurset skal studentene få grunnleggende kommunikative ferdigheter og tilegne seg kunnskap om den tsjekkiske grammatikk system til et slikt nivå at de kan håndtere dagligdagse situasjoner. Stor oppmerksomhet er også betalt for å skrive ferdigheter og evne til å uttrykke seg uavhengig. Helt fra den andre måneden av vinteren semester studentene tilegne terminologien som kreves for sine studier innenfor områdene økonomi og engineering (for eksempel ved å lese og analysere tekniske tekster).

I sommer semester, studentene allerede har spesielle Masters' klasser. Betingelsen for inkludering i kurset er engelsk på B2 nivå, der studentene demonstrere ved å sende en engelskeksamen ved begynnelsen av sommeren semester. Studentene må også bestå en tsjekkisk midtveis / semester eksamen. I løpet av sommeren semester danner engelsktimer også en del av kurset. Ytterligere undervisning deretter utvikler i henhold til retningslinjene i den aktuelle institutt (VSE) med mulighet for å delta på seminarer og forelesninger.

Vi ønsker å understreke det faktum at vi tilbyr ingen forberedelse overhodet for feltet av kunst eller for studier ved ulike fakulteter arkitektur eller kunst og håndverk skoler !!!

Program undervist i:
Engelsk

Se 12 flere kurs fra Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 - 1 år
Heltid studier
Pris
5,140 EUR
Pode Centre - 5140, Praha - 5770
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato