Les den offisielle beskrivelsen

Forberedende kurs for økonomi fagene foregår i våre sentre i Praha-Hostivar og Poděbrady. Studentene skal studere den tsjekkiske språket intensivt, før bringe i spesialist fagkunnskap som vil være nødvendig for universitetets opptaksprøver - engelsk og matematikk, og i Poděbrady også det grunnleggende studiespesialisering.

Våre kurs er utviklet for kandidater interessert i følgende fag: - Økonomi - Ledelse - International Relations - Finans og regnskap - Business Economics - Markedsføring

Praha-Hostivar Centre

Størstedelen av vinteren semester er fokusert på å lære tsjekkisk. Studentene vil få grunnleggende kommunikasjonsevner på tsjekkisk, og de vil lære tsjekkisk grammatikk i en grad som vil hjelpe dem med å håndtere daglige situasjoner. Det legges stor vekt på skriftlige produksjoner og evnen til å uttrykke ideer i Tsjekkia. Studentene skal bli kjent med kulturelle fakta om Tsjekkia.

Sommeren semester er fokusert på å lære teknisk tsjekkisk, for eksempel ved nærlesning av økonomiske tekster, som er en viktig del av universitets / høyskolestudier innen økonomi. Bortsett fra tsjekkiske kurs, vil studentene også ta engelskkurs og matematikk.

Podesenter

Den forberedende Kurset er delt inn i to semestre. Vinteren semester starter i september med en to-ukers intensivkurs i Tsjekkia. Leksjonene er tildelt til studenter i henhold til datoen for deres ankomst.

Etter disse to ukene, blir elevene delt inn i klasser etter sin spesialisering. Tsjekkisk språkkurs naturligvis ta opp flest leksjon timer; de øvrige fag tilsvare den type felt som skal studeres.

Vinteren semester avsluttes ca midten av januar. I noen av kursene studentene bare tjene kreditter. De store fagene, men i tillegg kreve å ta mid-term / semester eksamener.

Sommersemesteret starter i februar og varer til slutten av mai. Kravene til en vellykket gjennomføring av studiet er lik de av vinteren semester. De studentene som fullfører programmet vil motta et sertifikat.

Program undervist i:
Engelsk

Se 12 flere kurs fra Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
5,770 EUR
Praha-Hostivar Centre, 5140 EUR - Podesenter
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato