6 måneders profesjonelt matlagingsdiplom
Pacific Institute Of Culinary Arts
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Vancouver, Canada
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Studentene begynner sitt kulinariske program med knivferdigheter, kulinariske vilkår og utstyrsbruk, etterfulgt av utarbeidelse av smakfulle aksjer og kunsten med saucier og slakteri. Basert på ferdighetsgrunnlaget deres, tilbereder studentene klassiske franske retter samt internasjonal mat ved hjelp av et bredt utvalg av protein, fisk, skalldyr, grønnsaker og korn.
Fest med øyet så vel som ganen er et grunnleggende aspekt av matservicebransjen, og studentene lærer ferdigheter i tillegg til utviklingen av ganen.
INNLEDNINGSKRAV FOR OPPTAK AV STUDENTER
Gradering fra klasse 12 eller tilsvarende (GED), eller moden student (19+)
Hepatitt A immunitet
Kopi av medisinsk forsikring fra provinsen
Foto-ID utstedt av myndighetene (dvs. pass, førerkort)
INTERNASJONALE KRAV FOR OPPTAK AV STUDENTER
Gyldig studietillatelse
Privat medisinsk forsikringsdekning
Hepatitt A immunitet
Gradering fra klasse 12 eller tilsvarende (GED), eller moden student (19+)
Foto-ID fra myndighetene (dvs. pass)
INTERNASJONAL STUDENTSPRÅK KRAV
Engelsk språkferdighet: IELTS 6.0 eller TOEFL 65, eller
High School eller Post-Secondary Diploma hvis engelsk er undervisningsspråket