AAS Culinary Arts
Galveston College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Online USA
Språk
Be om info
Studieformat
Be om info
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Førsteamanuensis for anvendt vitenskapsgrad er designet for å gi en godt avrundet kulinarisk utdannelse for å sikre en inngangsposisjon i matindustrien. Programmet lærer også forretningssiden av matservering. Etter fullføring vil kandidater være forberedt på å overføre til en fireårig institusjon i jakten på en bachelorgrad i kulinarisk kunst, restaurant/gjestfrihetsledelse eller ernæring. Studentene tjener også ServSafe Food Protection Manager -sertifiseringen. Nyutdannede vil bli utstyrt til å skille og håndtere sanitær- og helseproblemer i det kulinariske miljøet, anvende kritisk tenkning for å bestemme riktige matlagingsmetoder i forskjellige situasjoner, skille riktig respons på spesielle behov (matallergi, diabetes, vegetarianer, etc.) og svare på endrede krav til lånere (lavere fett/kolesterol, glutenfritt, etc.)