AAS -grad i matlagingskunst
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Mariano Moreno, Argentina
Språk
Spansk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Feb 2024
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Fokuset for de første års kulinariske laboratoriekursene er utvikling og praksis av matlaging og bakervarer, komplementert med de kvalitative aspektene ved matlaging, inkludert sanitet, identifisering av produkter, innkjøp og kostnadskontroll, ernæring og sensorisk analyse. I tillegg til denne læreplanen, skal studentene lære prosedyrer for spisestue, etikette og kommunikasjonsevner for å dyrke og mestre kunsten å tjene og presentere sine kreasjoner.
Det andre året fokuserer på kurs med vekt på avanserte teknikker innen produksjon og presentasjon av mat og kringle. Kurs gir studentene den nødvendige kunnskapen i menyopprettelse og implementering, mat- og drikkekontroll, bartending og ledelsesteknikker. Studentene skal utforske den kulturelle og historiske påvirkningen som har påvirket det moderne kjøkkenet.
I løpet av det andre semesteret vil studentene praktisere og delta i faktiske matserveringsoperasjoner som forberedelse til deres fremtidige karriere. Mulige steder inkluderer instituttets egen restaurant L´Ecole eller drev praktiske utdanningsfasiliteter, hoteller, restauranter, countryklubber, feriesteder, kasinoer, spa og matleverandører.
Generell utdanning, et viktig aspekt ved høyere læring og en verdifull ressurs i dagens sterkt konkurransedyktige verden, representeres av generell utdannelse som er designet for å sikre at studentene har de kognitive evnene som er avgjørende for deres suksess på arbeidsplassen.
Fokuset for dette programmet er å kryss-trene studenter i matlaging og baking og å introdusere studentene for ferdigheter og teknikker som vil gi dem størst fleksibilitet på arbeidsmarkedet og fremtidige tilbud.
Etter fullført Associate of Applied Science Degree in Culinary Arts er studentene velkommen til å ta American Culinary Federation -eksamen i matlaging og baking for å oppnå nivået på sertifisert Cook og eller Baker.