AAS i bakervarer og konditori
Central Oregon Community College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Bend, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
The Baking and Pastry Arts AAS er designet for å utsette studentene for trinnvis prosess, fra grunnlag til avansert ferdighetsmestring, av klassiske og moderne bakteknikker og konditorteknikker og for å tjene som en kompetansebasert læringsopplevelse som forbereder studentene på en vellykket karriere innen hotellbransjen. Dette programmet er akkreditert av American Culinary Federation (ACF).
LÆRINGSUTBYTTE
- Syntetiser prosessen med klassiske og moderne bake- og konditorteknikker og demonstrer dyktig.
- Bruk smaksprofilering, ingrediensvalg, ernæring og presentasjonsprinsipper.
- Demonstrere ferdigheter i bruk av industri og spesifikt utstyr for baking og konditorivarer.
- Bruk flittig mat og drikke, ledelse, kundeservice og mellommenneskelige ferdigheter.
- Identifiser og bruk streng matsikkerhets- og sanitærpraksis.
- Demonstrere grunnleggende målinger, konvertering, kostnad for mat og avkastningsstyring.
- Demonstrere ferdigheter i bruk av bransje-spesifikk kommunikasjon med bakervarer og bakverk.