AAS innen brygging, destillasjon og gjæring
Asheville-Buncombe Technical Community College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Asheville, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Denne læreplanen er designet for å forberede enkeltpersoner på ulike karrierer innen brygging, destillasjon og gjæring. Klasseromsundervisning, praktiske laboratorieapplikasjoner for brygging, destillasjon og gjæringsprinsipper og praksis er inkludert i studiet. Kursarbeid innen brygging, destillasjon og gjæring inkluderer produksjon, drift, sikkerhet og sanitæranlegg og tilhørende prosessteknologier. Beslektet kursarbeid tilbys innen gjæringsproduksjon, sikkerhet og sanitær, mikrobiologisk bruk av drikkevarer, landbruk, markedsføring, ledelse, utstyr, emballasje og vedlikehold.
Nyutdannede bør kvalifisere seg for sysselsettingsmuligheter i brygge-, destillasjons- og gjæringsindustrien. Studentene kan være kvalifisert til å delta på den profesjonelle sertifiseringseksamen for Institute of Brewing and Distilling (IBD), som tilsvarer studieprogrammet. Bryggeri-, destillasjons- og gjæringsprogrammet forbereder enkeltpersoner til å bruke teknisk kunnskap og ferdigheter til å brygge, destillere og gjære forskjellige produkter, inkludert drikkevarer. Inkluderer instruksjon i produksjon av gjærede produkter, dyrking, markedsføring, ledelse, juridiske spørsmål, inspeksjon, vedlikehold, service og reparasjon av utstyr, anleggsdrift, emballasje, sanitær og sveising.