Associate Applied Science in Baking & Pastry Optionof
York County Community College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Wells, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Sekvenseringen av kurs i dette programmet begynner i høstsemesteret. Studenter som går inn om våren eller sommeren, vil sannsynligvis ta lengre tid enn to år å fullføre programmet.
Bygget fra et grunnlag i kulinarisk kunst, oppfordrer Baking & Pastry Option studentene til å utvide hele sitt sett med klassiske ferdigheter. Den rutinemessige praktiseringen av grunnleggende teknikker og prosedyrer og kreative og kunstneriske kulinariske kreasjoner i matlagings- og bakelaboratoriene vil utvikle ferdigheter i et bredere spekter av kulinariske anstrengelser. Foruten å bygge kompetanse på kjøkkenet, fokuserer programmet også på ledelseskonseptene som er nødvendige for å være en vellykket konditor, dessertkokk eller eieren av bakeri. Kurs som personell- og økonomistyring og menydesign, inventar og kostnadskontroll vil forberede studentene i kokk- og bakerkunsten.
Nyutdannede vil være forberedt på karriere i fine restauranter, som medlemmer av konditor- og baketeam, og som bakeri eller småbedriftseiere og progressive kulinariske stillinger, inkludert konditorer, dessertkokker og baker.
De som ønsker å se utover kjøkkenet, vil ha kunnskapen og ferdighetene til å forfølge karrierer i spisesalen og utvikle opplevelsen til å bli bakeribestyrer.
Etter vellykket fullføring av Associate of Applied Science grad i kulinarisk kunst baking og kringle alternativ, vil kandidater være i stand til å:
Demonstrer sikker håndtering og lagring av mat og kjøkkenutstyr.
Planlegg menyer som samsvarer med omfanget og økonomien til ulike kommersielle og profesjonelle institusjoner.
Analyser moderne forretnings- og økonomiske problemer i et profesjonelt kjøkken.
Anerkjenne verdien av mangfold i meninger, verdier, evner og kulturer i et profesjonelt kjøkkenmiljø.
Operere både uavhengig og som et teammedlem i et profesjonelt kjøkkenmiljø.
Utvikle retningslinjer designet for å oppnå de økonomiske målene for et profesjonelt kjøkken.
Lag retter ved hjelp av klassiske matlagingsteknikker som danner grunnlaget for det profesjonelle kjøkkenet.
Forklar teknikkene, vitenskapen og kunstnerskapet bak tilberedning av brød, kaker, bakverk og dessertretter på et profesjonelt kjøkken.
Forbered retter og menyer for et mangfold av kulturelle preferanser og behov.
Forbered retter og menyer for spesifikke helse- og diettbehov.