Associate of Arts in Culinary Arts
Glendale Community College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Glendale, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* $ 5000 - $ 10.000 per år
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
CULIN 111 Grunnleggende om profesjonell matlaging 1
(tidligere tilberedning av begynnende mat)
4 enheter
Culinary Arts 111 gir en introduksjon og anvendelse av prinsippene for tilberedning av mat for forbrukerne av profesjonelle. Kurset legger vekt på praktisk matlaging, smaksprøver og evaluering for å undervise i profesjonelle kulinariske teknikker. Kurset legger også vekt på hvordan ingredienser og kulinariske prosesser påvirker produktresultatene.
Forelesning 1,5 time. Laboratorium 7,5 timer.
Forutsetning: Ingen.
Overføringskreditt: CSU
CULIN 112 Grunnleggende om profesjonell matlaging 2
4,0 enheter
CULIN 112 er en fortsettelse av Culinary Arts 111. Det er innføring og anvendelse av prinsippene for tilberedning av mat. Kurset vektlegger høye produksjonsstandarder, attraktiv service, bruk av riktig utstyr og effektiv tidsbruk. Kurset legger også vekt på forenkling av arbeidet, ernæringskrav og tilberedning av spesialmat.
Forelesning 1,5 timer Laboratorium 7,5 timer.
Forutsetning: CULIN 111 eller tilsvarende.
Overføringskreditt: CSU
CULIN 113 Institusjonelle sanitetsrutiner for matservice og gjestfrihet
3 enheter
Kulinarisk kunst 113 studerer sanitærpraksiser da de påvirker den enkelte og matserverings- og gjestfrihetsdriften. Den vurderer forebygging og kontroll av problemer som oppstår gjennom gjeste- og ansattes opplevelser. Temaene inkluderer: hvordan forebygge og kontrollere patogener, sikker mathåndteringspraksis, beskytte mat gjennom strømmen gjennom etableringen, styringssystemer for mattrygghet, HACCP-systemet (Hazard Analysis Critical Control Point), integrert skadedyrhåndtering, opplæring av ansatte og tilstand lokale forskrifter. Studentene vil bruke materialer fra National Restaurant Association Educational Foundation for å fullføre ServSafe-sertifiseringsprogrammet.
Forelesning: 3 timer
Forutsetning: Ingen.
Overføringskreditt: CSU
CULIN 116 Institusjonelle innkjøp for gjestfrihet og matservice
(tidligere Hospitality Procurement, Purchasing, and Selection)
3 enheter
Culinary Arts 116 undersøker retningslinjer, prosedyrer og kontroller og implementeringen av dem ved innkjøp av varer og forsyninger til mat- og serveringsbransjen, inkludert utstyr, servicevarer, møbler, inventar, kontraktstjenester og mat og drikke. Fokuset på dette kurset er på optimale anskaffelses-, innkjøps- og utvalgspolitikker og prosedyrer for mat- og serveringsbransjen.
Forelesning 3 timer.
Forutsetning: Ingen.
CULIN 122 Internasjonal matlaging
3 enheter
Culinary Arts 122 er en introduksjon til kulinariske prinsipper og teknikker hentet fra land over hele verden. Spesifikke instruksjonsområder som dekkes inkluderer et utvalg av riktig utstyr og redskaper, riktige tilberedningsmetoder og prosedyrer. Matlaging og presentasjon blir også vektlagt.
Forelesning 3 timer.
Forutsetning: Ingen.
Merk: Dette kurset kan tas 4 ganger med vekt på et annet kjøkken hver gang; maksimalt 12 enheter kan opptjenes.
CULIN 124 Grunnleggende baking og dessertfremstilling
3 enheter
Culinary Arts 124 er en profesjonell tilnærming til alle aspekter av konditori som er relatert til matservicebransjen. Kurset vektlegger ulike metoder for tilberedning av kaker, samt grunnleggende om baketeknologi. Kurset er designet for å gi studentene nok kunnskap til å forstå verkene til konditori og bakeshop.
Forelesning 3 timer.
Forutsetning: Ingen.
Merk: Dette kurset kan tas to ganger; maksimalt 6 enheter kan opptjenes.
CULIN 212 Kommersiell tilberedning av mat
5,0 enheter
CULIN 212 er designet for studenter som forfølger en karriere innen hotell- og restaurantbransjen. Studentene skal jobbe i et kommersielt hotellkjøkken hvor de lærer matlaging og produksjon i stor skala.
Forelesning 3 timer Laboratorium 6 timer.
Forutsetning: CULIN 111.
Anbefalt tilberedning: CULIN 112.
CULIN 224 Advanced Baking And Pastry Arts
5 enheter
Culinary Arts 224 fokuserer på avanserte aspekter ved baking og kringle som er relatert til konditorier i detaljhandel, samt matservering på hotell, restauranter og cateringvirksomhet. Studentene vil bruke avanserte teknikker gjennom praktisk laboratorieerfaring i høykvalitets bakeproduksjon, med fokus på europeiske stilprodukter, inkludert laminert deig, bakverk, kaker, petit fours, fancy desserter, tortuer, mousse, sjokolade og konfekt. Dekorasjonen er sterkt vektlagt.
Forelesning 3 timer. Laboratorium 6 timer.
Forutsetning: Kulinarisk kunst 124 eller tilsvarende.
Akademisk kalender
- Semestersystem (16 uker).
- Høstsemesteret begynner i slutten av august.
- Vårsemesteret begynner i midten av februar.
- Sommersesjon (midten av juni til midten av august.); sammen med en kortsiktig vintersesjon på seks uker i begynnelsen av januar.
Nye internasjonale studenter som søker direkte fra utlandet, kan bare søke om høst- eller vårsemesteret. De kortsiktige øktene tilbyr begrenset timeplanlegging for "nye" studenter og er best designet for "fortsatte studenter."
Opptakskrav
Videregående transkripsjoner og vitnemål; minimum 2,0 eller "C" karakterpoeng gjennomsnitt, hvis du overfører direkte fra en amerikansk-basert høyskole eller universitet. TOEFL scorer minimum 45 på iBT, eller IELTS 'band score' på 4,5 minimum - hvis engelsk ikke er ditt første språk. Også bekreftelse av støtteskjema og kontoutskrift og personlig essay på en side. "Betinget opptak" er tilgjengelig for studenter uten TOEFL eller IELTS, og overføring fra et språkskoleprogram.
Søknadsfrister (for utenlandske søkere)
- 1. juli for høstsemesteret;
- 1. desember for vårsemesteret;
- [15. mai for "Summer Session" - Sommer bare for studenter som "overfører" seg til USA med et nåværende og gyldig skjema I-20.]
- Frister kan være fleksible; vennligst kontakt det internasjonale studentkontoret for detaljer.
Undervisning og avgifter / levekostnader
- Undervisning og avgifter (akademisk år 2020-21): $ 7,581 USD (heltid; to semestre).
- Anslåtte leiekostnader utenfor campus: $ 13.000 USD.
- Totale kostnader for kontoutskrift = $ 22 965 USD.
- Merk: Ovennevnte kostnader er gjenstand for periodiske / årlige endringer. [Planlegg budsjettet deretter].
- Undervisning / avgifter betales per semester ved registrering.
- "Avansert innskudd" er ikke påkrevd.
- Høgskolen tilbyr en undervisningsplan for betaling hvert semester.