Diplom i profesjonell vinforvaltning (Sommelier)
New Zealand School of Food & Wine
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Auckland, New Zealand
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Mar 2024
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
New Zealand School of Food & Wine er den eneste leverandøren av Wine & Spirit Education Trust (WSET) i New Zealand som tilbyr et 32-ukers undervisningsopplegg i klasserommet. Dette intensive programmet tilbyr gjestfrihetspersoner eller vinentusiaster et NZQA-akkreditert nivå 6-diplom sammen med de internasjonalt anerkjente WSET-kvalifikasjonene. Ved å fullføre dette programmet, vil studentene forstå verdens viktigste viner og brennevin, destinasjonsmerkebegreper, vindyrking, evaluere internasjonale premiumviner, brennevin og skyld, og nøkkelfaktorer som påvirker stil, kvalitet og verdi.
Formålet med denne kvalifiseringen er å gi vingårds-, gjestfrihets-, hotell- og turistsektorene individer som kan bruke omfattende kunnskap om global vin, brennevin og alkoholholdige drikker for å forbedre kundeserviceforhold, merkeverdier og markedsføringsinitiativer for destinasjoner for disse bedrifter. Nyutdannede vil kunne jobbe selvstendig og lede, administrere, trene og veilede annet personale. Dette programmet består av to semestre. Semester ett dekker sertifikatet i profesjonell vinkunnskap, nivå 5, og semester to legger til tilleggsmoduler som digital markedsføring, salgsledelse, internasjonal vin og skyld osv. I løpet av de neste 16 ukene er Diploma Professional Wine Management, nivå 6.