Fransk Kakerlakk Diploma
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Yssingeaux, Frankrike
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
8 måneder
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 26 390 / per course *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* nettopriser.
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Med et høyt kvalifisert fakultet med innflytelsesrike konditorer, Meilleurs Ouvriers de France og verdensmestere i fagområdet, er dette en ekte toppklasse innen konditori. Det er et must for alle som brenner for fransk kringle og desserter, så vel som de som ønsker å fremme karrieren eller bli gründere.
Lært over seks intensive og svært oppslukende måneder, lærer du alle teknikkene - tradisjonelle og moderne - som skiller fransk konditori fra resten. Du vil lage konditorbuffeer og cocktailer, gastronomiske desserter, klassiske og moderne ent-remets, petits fours og sjokoladebiter, blant andre kondisjonstrening.
Jobb og karrieremuligheter:
- entreprenør
- Konditor / konditor
- Konditorinstruktør
- caterer
- Operasjonsleder for konditor
- Matskribent og kritiker
Varighet: 6 måneder obligatorisk praksis på 2 måneder
Programstruktur:
- French Pastry Arts Fundamentals - 10 uker
- Tea Time & Travel Cake - 1 uke
- Bread & Viennoiserie - 1 uke
- Entréer, individuelle kaker og sunne desserter - 4 uker
- Restaurantdesserter - 1 uke
- Sjokolade og konfekt - 2 uker
- Iskrem og sorbet - 1 uke
- Artistic Pastry & Buffets - 2 uker
Opptakskrav:
Ingen tidligere grad eller erfaring
for standard vitnemål
18 år minimum
Snakker flytende på engelsk
Datoer: Fra 9. november 2020 - 23. april 2021 / Fra 1. mars 2021 til 30. juli 2021