GRUNNLAGET FOR Italiensk mat
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Calabria, Italia
Språk
Italiensk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Oct 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Enten du er profesjonell kokk eller seriøs hjemmegourmet, vil ingen andre en-ukers kurs i verden gi deg mer kunnskap og italiensk regional matopplevelse enn Foundation of Italian Cuisine.
Flere områder av menyen tilberedes og presenteres, inkludert perfekte basesauser, pasta, vegetarisk mat og middelhavsmat. Det legges spesiell vekt på baking, integrering av spesialbrød, ildbrød, pizza, focaccia og desserter i kokkens repertoar.
Ved å jobbe sammen med mesterkokker vil du oppdage hvordan du kan gjenskape de autentiske livlige smaker som har gjort Italia til verdens hovedstad.
Som alltid er dette programmet altomfattende fra ankomsttiden til flyplassen til avreise. Overnatting, transport på bakken, alle måltider og kulturreiser er inkludert.