KULINÆR LEDELSE
Chippewa Valley Technical College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Online USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Matservicebransjen er en av områdets ledende arbeidsgivere, og CVTC svarer på etterspørselen etter disse yrkene med en ny toårig Culinary Management Associate Degree. Karrierer i den kulinariske industrien er utfordrende og variert, med mange muligheter for fremgang. CVTCs Culinary Management-program vil forberede deg på en karriere som linjekokk, sous chef, restaurantsjef, matservicesjef eller baker.
The Culinary Management Associate Degree vil forberede elevene på å implementere teori og ledelsesferdigheter mot profesjonell matlaging og servicestandarder på en stadig krevende markedsplass. Studentene skal lære grunnleggende og avansert kulinarisk teknikk, menyplanlegging, drikkeadministrasjon, restaurantdrift, ernæring, innkjøp, kostnadskontroll og tilsyn med matservering. En nødvendig praksis vil tillate utøvelsen av disse ferdighetsdemonstrasjonene i et gjestfrihetsmiljø utenfor campus. Nyutdannede har mange eksepsjonelle ansettelsesmuligheter lokalt eller hvor karrieren deres tar dem.