Matlagingsdiplom
Le Cordon Bleu University Mexico
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Naucalpan de Juárez, Mexico
Språk
Spansk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Jul 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Diploma i matlaging mestrer avanserte kulinariske teknikker som gjelder for nesten enhver matlaging. Utforsk franske kulinariske tradisjoner, globale retter og nåværende trender.
Kokkediplomet tildeles studenten som har fullført grunnleggende, mellomliggende og overlegen nivå. Du kan bare registrere deg på ett nivå (for eksempel Basic Cooking Certificate) og fortsette til neste nivå senere (i en begrenset periode). Selv med tidligere yrkeserfaring, må du begynne med det grunnleggende nivået på matlaging før du går videre til det neste. Du vil motta et sertifikat for hvert nivå som er fullført. Etter å ha fullført Diploma in Cooking and Diploma in Pastry, vil du deretter motta Le Grand Diplôme®, som er den høyeste fortreffeligheten til Le Cordon Bleu International.