Sertifikat III i kommersiell matlaging
Durban International College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Adelaide, Australia
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Jan 2024
Introduksjon
Denne kvalifiseringen gjenspeiler rollen til kommersielle kokker som bruker et bredt spekter av velutviklede matlagingsferdigheter og god kunnskap om kjøkkendrift for å tilberede mat og menyelementer. Ved bruk av skjønn og skjønn jobber de med en viss uavhengighet og under begrenset tilsyn ved hjelp av planer, retningslinjer og prosedyrer for å veilede arbeidsaktiviteter.
Denne kvalifiseringen gir en Pathway til å jobbe som kommersiell kokk på restauranter, hoteller, klubber, puber, kafeer og kaffebarer.
Studentene må fullføre 25 enheter av kompetanse for å oppnå denne kvalifiseringen. Ingen yrkeslisensiering, sertifisering eller spesifikke lovkrav gjelder for denne kvalifiseringen på tidspunktet for publiseringen.