Sertifikat III i kommersiell matlaging
Wells International College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Sydney, Australia
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Jan 2024
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Denne kvalifiseringen gjenspeiler rollen til kommersielle kokker som bruker et bredt utvalg av velutviklede matlagingsferdigheter og god kunnskap om kjøkkenoperasjoner for å tilberede mat og menyelementer. Ved bruk av skjønn og skjønn jobber de med en viss uavhengighet og under begrenset tilsyn ved hjelp av planer, retningslinjer og prosedyrer for å veilede arbeidsaktiviteter. Denne kvalifiseringen gir en Pathway til å jobbe som kommersiell kokk på restauranter, hoteller, klubber, puber, kafeer og kaffebarer.
Arbeidsgivernes mangfold inkluderer restauranter, kafeer, klubber, puber, kaffebarer og cateringfirmaer, arrangementsteder eller organisasjoner som organiserer sin egen catering. Arbeid kan utføres på stedet på arenaer, kommersielle kjøkken eller på stedet for utendørsarrangementer eller en kombinasjon av begge.