Teknisk diplom i kulinarisk kunst
Institute Of Technical Education
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Singapore, Singapore
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Aug 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Kurset hans gir studentene ferdighetene og kunnskapene til å sette opp og drive en restaurant og administrere sin kulinariske drift, middagsarrangementer, innkjøp og salg, F & B-budsjett, personale, og gjennomføre forskning og utvikling for å introdusere den nye menyen og konseptene en fransk restaurant.
Teknisk diplom i matlagingskunst kan brukes som kokk De Partie / stasjonskokker, restaurantveiledere, assisterende restaurantledere av restauranter og mat- og drikkevirksomheter på hotell. Chef De Partie / Station Chefs, Restaurant Supervisors, Assistant Restaurant Managers med arbeidserfaring og god ytelse vil ha utmerkede karriereutviklingsmuligheter for assisterende kjøkkensjef / Sous Chefs og Restaurant Managers.