12:59 Masterclass profesjonell engelsk kurs

Concorde International

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

12:59 Masterclass profesjonell engelsk kurs

Concorde International

Hvis du er ute etter en spesialist engelskkurs med tilpasset læring som er sterkt fokusert på dine behov som en enkelt elev, våre 12:59 Master er den ideelle løsningen.

Designet for å være en på en språkundervisning og ferdighets praksis workshops, våre Masterclass kunder får et eget tilpasset engelskkurs designet rundt deres spesifikke språkbehov. Hver Masterclass Kurset er bygget rundt en full behov evaluering av klienten, slik at ingen to kurs vil alltid være helt det samme.

Våre Masterclass kurs kjøres hele året og kan brukes til å forbedre generell engelsk, forretningsspråk, spesialist teknisk eller teknisk språk eller noe annet du trenger for å vokse din tilstedeværelse som en profesjonell i den engelsktalende markedet.

  • Det er ingen "bok" for dette kurset - pensum er basert på behovsanalyse av klienten - Meget fleksibel og fullt skreddersydd læring for fagfolk - Expert og erfarne trenere som er forpliktet til å sikre maksimal klient fremgang - en på en enkelt workshops tillate kompetanseutvikling i praktiske, sosiale og forretningsmessige situasjoner - Inkluderer praksis i grammatikk, lytte, lese, skrive og snakke - spesialisten ferdigheter undervist inkluderer sosialt samvær, holde møter, presentasjoner, ringer, prosjektledelse og mer - tilgjengelig i standard og intensivkurs stiler fra 5-30 timer per uke Concorde Internationals Masterclass kurs starter hver mandag hele året, så vi kan skreddersy kurs for å kjøre når du trenger det. Varighet er helt fleksibel som prisingen er basert på timefakturering, og alle kursinnholdet er forhandlet mellom lærer og elev å sikre at du får akkurat det du trenger av kurs Prisene er belastet med en hastighet på 56GBP per time i sommersesongen og 48GBP i løpet av resten av året.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Price
Pris
48 GBP
per time
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - Canterbury, England
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen