Read the Official Description

Denne kvalifikasjonen er utformet for å gi deg en introduksjon til de praktiske og teoretiske aspektene av coaching fotball. Grunnlaget for kunnskap og ferdigheter utviklet av Fotballforeningen vil gjøre det mulig for deg å utvikle forståelse for sikker, etisk og effektiv styring og coaching av fotball til spillere i alle aldre.

Kvalifikasjonen består av syv obligatoriske enheter som gir deg syv studiepoeng. Det er anerkjent som bransjestandard nivå 1 kvalifisering for coaching fotball av nasjonale styrende organ for fotball i England, The Football Association. FA er også den profesjonelle kroppen for fotball trener, og tilbyr tjenester og støtte til de som holder denne og andre fotballkvalifikasjoner.

Vårt kurs har støtte fra en rekke arbeidsgivere, inkludert fotballforeninger, klubber, skoler og høgskoler, som eneste kvalifikasjon for de som ønsker å starte en karriere i coaching. Det godkjennes av ledelsen for coaching, idrettsutøver UK, som oppfyller sine UKCC-kriterier.

Som en del av dette kurset vil du også motta et FA-nødhjelpsertifikat og FA-verksted "Beskytte barn i fotball".

Dette kurset holdes på Academy of Sports-anlegg ved London South Bank University og undervist av eksepsjonelle lærere med mange års bransjeerfaring.


Nye datoer for å være tilgjengelig snart.


Avgifter og finansiering

Prisen på kurset er £ 200.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Program taught in:
Engelsk

See 51 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 9, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
225 GBP
Prisen på kurset er £ 200.
Deadline
By locations
By date