2 år heltid internasjonal pilotutdanningen ved pilot flight academy

Pilot Flight Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

2 år heltid internasjonal pilotutdanningen ved pilot flight academy

Pilot Flight Academy

Den internasjonale pilot utdanning ved Pilot Flight Academy er en 2-årig utdanning på heltid med parallelle teoretiske studier og flygende.

Hele programmet er gjennomført ved vår moderne skole på Torp Lufthavn Sandefjord. Etter eksamen, vil du være kvalifisert for en jobb som en pilot med flyselskapene. Teoritimer er utført i moderne klasserom med nye smartboards. Flyet er nye og svært moderne med avansert instrumentering. Vi har state-of-the-art flysimulatorer, hvorav den ene er en Boeing 737NG simulator. Skolen er åpen for våre studenter 24/7, og elevene bruker på skolen både på hverdager og i helgene. Vi har en livlig og aktiv studentmiljø. Vårt briefing rom er en møteplass for studenter og instruktører, og er også den "hovedkontor" for planlegging av innenlandske og utenlandske fly og for utveksling av erfaring og kunnskap.

KURSPLAN

På Pilot Flight Academy, er trening delt i to: Alternerende uker med teori og flyr. Teori ukene består av seks timers undervisning, og i løpet av de ukene flyr, studentene fly skolens fly. Flygetrening for studentene begynner tidlig i studiet, og studentene har vanligvis ervervet nok kunnskap til å kunne fly solo allerede mot slutten av første semester! En internasjonal flight treningsprogram på Pilot Flight School består av 915 timer med høy kvalitet klasseromsundervisning på ATPL (A) nivå, den mest avanserte sertifikat for piloter. Ved siden av teori undervisning, skal studentene lære grunnleggende visuelle og instrumentflyging i starten, og senere videre til avanserte instrumentflyging i skolens tomotors fly. Mot slutten av kurset skal studentene gå gjennom simulatortrening der de lærer den krevende oppgaven med mannskap samarbeid under stressende situasjoner.

Vårsemesteret starter første hele uken i januar og fortsetter gjennom hele juni. Høstsemesteret starter første hele uken i august og fortsetter å app. 20 desember. Det er påskeferie, fire uker med sommerferie og to ukers juleferie i løpet av skoleåret.

Undervisning og læring

På Pilot Flight Academy oppfordrer vi til å gjennomføre utdanning som tett opp til virkeligheten for pilotyrket som mulig. Vårt program omfatter alle varianter av en pilot arbeid, for å forberede våre studenter for sitt yrke på best mulig uansett.

150112 Presentasjon karriere-studier

Simulatortrening

Skolen har moderne simulatorer som elevene bruker som en del av sin opplæring. En av simulatorer er en Cessna 172, lik den grunnleggende opplæring flyet skolen bruker. Mot slutten av opplæringen programmet skal studentene fly Boeing 737NG simulator, som brukes til multi-crew og jet orientering trening.

KARRIERE

Folk reiser mer enn noensinne, og det er en økende etterspørsel etter piloter. Eksamen fra Pilot Flight Academy vil du ha alle sertifikater som er nødvendige for å bruke som en styrmann i Norwegian.

Etterspørselen etter piloter forventes å øke i de kommende årene. Både næringsliv og privatreiser med fly er økende. Flyselskapet trafikken øker hver måned, og de store flyselskapene er kontinuerlig lanserer nye ruter. Dette, sammen med forventede pensjonsavgang på grunn av alderdom blant piloter, vil skape et stort behov for nye piloter i løpet av de kommende årene, spesielt i Skandinavia. Prognosen fra Boeing og Airbus sier at den verdensomspennende etterspørsel etter nye piloter vil overstige 500 000 innen år 2033, og vi har allerede begynt å se en pilot mangel i USA og Asia. Så, nå er det tid for deg å starte pilot utdanning!

Å bli pilot

Å være en pilot er krevende og spennende, og mange beslutninger må gjøres både før og under en flytur. Piloter må derfor være godt utdannet og forberedt for oppgavene som venter dem.

Vår flåte

DIAMOND DA42 NG - LN-FTL

Diamond DA42 NG er den mest moderne twin motor stempelet fly på markedet. Flyet er godkjent for IFR flyging. Det har Garmin 1000, akkurat som våre Cessna 172`s og sørger for en god overgang fra enkelt- til multiengine trening. Vår DA42 NG har autopilot, flightdirector, TKS (væske) avisingssystem, trafikkvarslingssystemet (TAS) og stormscope.

CESSNA 172SP

LN-FTE, FTF, FTG, FTH, FTI, FTJ og FTK er alle nye Cessna 172SP-tallet med en Garmin G1000 glasscockpit, autopilot og flight director. Alle fly er IFR sertifisert og benyttes både til PPL utdanning og instrumentflyging. Cessna 172 er et velkjent skolefly. Flyet er meget godt egnet for grunnleggende opplæring, mens instrumentering er avansert så flyet er også brukt for instrument flyreiser. Garmin 1000 instrumentering ligner på instrumentene i moderne passasjerfly. Garmins 1000 Systemet viser flyinstrumenter på to LCD-skjermer. Radio, er navigeringsenheter og GPS integrert. GPS posisjon vises i et kart på en LCD-skjerm.

OPPTAK

Opptakskrav til pilotstudier ved Pilot Flight Academy:

Søkeren må - være mellom 18 og 33 år gamle - Før Aeromedical Examination Klasse 1 - Pass opptaksprøver for matematikk, logikk og engelsk for å søke om pilotstudier på Pilot Flight Academy disse kriterier må være oppfylt og opptaksprøver må tas og godkjent. De internasjonale kandidater må også ha gyldig studie visum for å studere i Norge, eller være i stand til å gi dette.

MEDISINSK UNDERSØKELSE

Vi oppfordrer våre søkere til å kontakte en Aeromedical Center for å gjøre en avtale for å ta Aeromedical klasse 1 sertifikat i tiden av sitt studium start. Vær oppmerksom på at søkere som ikke får innvilget en Aeromedical legeattest klasse 1, vil få refundert alle betalinger til skolen om dette programmet. Det bør bemerkes at utstedelse av en Aeromedical legeattest klasse 1 kan, i Norge, kun gjøres av "Luftfartstilsynets Flymedisinske seksjon" i Oslo, men fra en hvilken som helst annen godkjent Aero Medical Center i europeiske land også. Ta kontakt med skolen for nærmere kontaktinformasjon til flymedisinsk Centers.

Ikke bestått flymedisinsk undersøkelse vil selvfølgelig føre til en full refusjon av påmeldingsavgift på kr 30 000, -.

Bolig

Pilot Flight Academy bistår alle kommende studenter med å finne bolig. Vi har forskjellige hybelen løsninger på selve flyplassen / skolens lokaler, og vil videresende alle registrerte studenter til videre booking av disse eller andre boliger alternativer.

Prisene vil variere med størrelse, eget bad løsning etc, men starter fra app. Kr 4700 per måned, strøm og wi fi inkludert.

Dorm rom har en møblert rom med seng, skrivebord og skap, men også felles kjøkken- og stue områder. Noen sovesaler har eget bad, mens andre deler.

Alle dorm romfasiliteter er nyoppusset og friskt ute.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Aug. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
890,000 NOK
som du betaler 30 000 kroner ved opptak.
Information
Deadline
Locations
Norge - Sandefjord, Vestfold
Studiestart : Jan. 2019, Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019, Aug. 2019
Norge - Sandefjord, Vestfold
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen