Italian Language Courses in Sicily

The Italian Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Italian Language Courses in Sicily

The Italian Academy

Vår undervisning er basert på den kommunikative tilnærmingen. Gjennom utviklingen av de fire ferdighetsspesifikasjonene, skrive, lese og lytte gir kurset elevene de verktøyene som er nødvendige for å bruke språket og samhandle i ulike situasjoner i hverdagen. Denne kommunikative baserte tilnærmingen kompletteres med den grundige studiet av italienske grammatikkstrukturer, viktig for riktig bruk av det italienske språket. Materialene som brukes, er nøye utvalgt, basert på studentens interesser og i tråd med retningslinjene fastsatt av den felles europeiske rammen.

Våre langsiktige studenter som ønsker å følge bestemte eksamenskurs kan forberede og sitte CILS-eksamener på nivåer fra A1 til C2 i CEFR.

Metodikk

Er obligatorisk oppmøte. Studentene er sentrale for læringsprosessen; De oppfordres til å delta aktivt i hver del av leksjonen og blir oppmerksom på deres ansvar for deres fremgang. Etter leksjonstimer blir studentene bedt om å fullføre personlig studie som inkluderer enkelt- eller gruppearbeid; Studentene kan bli pålagt å gjøre skriftlig arbeid og lese eller høre forståelse aktiviteter. Lærere kan også be elevene om å fullføre oppgaver som innebærer å snakke med morsmål for å få språket lært i praksis og forbedre kommunikasjonsevnen. I løpet av kurset setter studentene to fremgangstester for å verifisere oppnådde resultater og identifisere eventuelle problemområder. På slutten av kurset tar alle studenter en avsluttende eksamen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Italiensk


Sist oppdatert December 23, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er
Nettstudie
Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
1 - 70 uker
Deltid
Information
Deadline
Locations
Italia - Syracuse, Sicily
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
Italia - Syracuse, Sicily
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Videoer

The Italian Academy in Sicily