3 års Handlingsplan

Kogan Academy of Dramatic Arts

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

3 års Handlingsplan

Kogan Academy of Dramatic Arts

Fra den første dagen av vår 3-årige handlingsplan , blir våre studenter nedsenket i livet til en skuespiller. Det er den mest komplette og grundige dramatreningen som vi (eller noen andre) tilbyr.

Du vil lære grunnleggende om The Science of Acting tidlig i kurset og tilbringe de neste 3 årene utvide og honey din ferdighet. For å supplere dine skuespillerklasser får du også omfattende opplæring i en rekke andre fagområder, inkludert: stemme, bevegelse, sang, dans (jazz, ballett

Vårt kurs gir studentene en enestående mengde ytelseserfaring og veileder tilbakemelding. Ikke bare har vi et fjerde sikt i løpet av sommeren, hvor du vil øve og utføre en full lengdespill hvert år (eller to) regissert av en av dine veiledere, men du vil bli styrt kontinuerlig i kortere prestasjonsstykker i løpet av året av stipendiat studenter på Direktemodulen.

Du vil finne kurset morsomt og utfordrende og under veiledning av våre veiledere vil du bli den beste skuespilleren du muligens kan være.

Det er 4 vilkår hvert år: (se vår hjemmeside for mer detaljerte datoer)

  • Term 1: september - desember
  • Term 2: januar - mars
  • Term 3: april - juni
  • Term 4: juli - september

Avgifter: £ 8,880 per år (betales i terminer)

Rabatt på opptil 20% tilgjengelig for studenter som ikke har tilgang til studielån eller annen form for finansiering, på begrenset måte og underlagt prosedyre

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert May 24, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Price
Pris
8,880 GBP
per år (betales i terminkontrakter).
Information
Deadline