3d bevegelse graduate

Bau Design College of Barcelona

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

3d bevegelse graduate

Bau Design College of Barcelona

Postgraduate Degree in Motion 3D

Facing linearitet av tradisjonelle formater, i dag i vårt miljø et nytt paradigme er trukket: on-demand innhold, budskap fragmentering, online deltakelse ... Informasjon, opplæring og underholdning flyter uforminsket gjennom alle skjermer og digitale enheter . Men til tross for de endringer og over dem, forblir designer-kommunikator utfordring den samme: å få folks oppmerksomhet. For å gjøre dette, administrerende formelle ressurser og nøklene til fortelling og overtalelse er utvilsomt hans viktigste våpen.

Imidlertid må det audiovisuelle skaperen å kjenne og mestre viktige verktøy som tillater deg å representere ideer måte, og jo mer jo bedre. Verktøy som gjør prosjekter i stand til å fange betrakterens oppmerksomhet. Verktøy for å bygge minneverdige meldinger.

I denne rammen, 3D-løsninger gir dagens landskap med bevegelig grafikk udiskutabel merverdi som har blitt spredningen av et konkurranseutsatt marked.

MÅL FOR TRENING

Senk designer i en prosess med refleksjon og eksperimentering prosjekter rundt animert grafikk og audiovisuelle kreasjon, dypere kunnskap om komposisjon verktøy og digital utgave, ikke bare som en umiddelbar løsning på de grunnleggende problemene med skapelsen, men som hjelp og støtte idéverden.

PENSUM

Dette videreutdanning Kurset er delt inn i fire moduler og avsluttes med en Endelige Studies Project.

  • Modul I - Technologies (Cinema 4D)
  • Modul II - Workshops (Animasjon, Abstraction TV, Typografi for skjermer og kamera-belysning)
  • Modul III - Prosjekter (Identity and Audiovisual Promotion)
  • Modul IV - Audiovisuelle Kultur

DATABLAD

Problem: 4th Edition

Kvalifisering: 3D Motion utdannet fra Universitetet i Vic-UCC. Studenter uten universitetsutdannelse får University Extension Studies Diploma.

Studiepoeng: 30 studiepoeng

Skole periode: Fra 8 oktober 2015 til mai 2016. Presentasjon PFE: juni 2016

Timer: Tirsdag og torsdag fra 19h til 22h

Modalidad: Klasserom

Språk: Spansk

Pris: € 3480

Adkomst: Nyutdannede og / eller nyutdannede. Høyere nyutdannede. Høyere nivå opplæring sykluser av bildende kunst og design, og profesjonelle familier: Interiørdesign, grafisk design, industridesign og kunsthåndverk klær. Fagfolk uten spesielle kvalifikasjoner sektor som kan vise til arbeidserfaring. Tilgang til kurset bestemmes av en utvelgelsesprosess. Det er viktig å gå inn i Postgraduate Degree in Motion 3D har fullført eller være forfølge parallelt Postgraduate Degree in Motion Design eller demonstrere erfaring knyttet til miljøet av audiovisuelt design, flytende (middels / høy gjennomsnitts) av behandlingen verktøy (Photoshop) og audiovisuelle redigering og sammensetning (ettervirkninger).

Observasjoner: Spansk intensivkurs i september for utenlandske studenter som ønsker å melde i Masters (valgfritt emne).

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
3,480 EUR
Information
Deadline
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen