Read the Official Description

3D Digital Artist / 3D spill Artist

Har du lyst til å jobbe med spill, filmer og reklamer?

  • Bli undervist av noen av de beste 3D-instruktører i verden
  • Har 90% sjanse for internship
  • Nettverk mens du studerer og bedre sjansene dine for å gjøre det i virksomheten?
  • Vær eligeable for Student Grant (SU)
  • Starte kurset når som helst og gå i ditt eget tempo selv om hver del må være gjennomført innen tre måneder.

Utdanningsprogrammet omfatter tre områder: Teori, praktisk, og selvstudium.

Den 3D Digital Artist / 3D spill Artist Programmet er organisert i samarbeid med vår pedagogiske styre som består av representanter for de store danske og internasjonale 3D-selskaper.

Vårt program sikrer studentene til å gradvis lære å mestre 3D-programvare funksjoner og 3D-produksjonsprosesser på et høyt nivå i tillegg til å utvikle sitt kunstneriske talent. Våre instruktører har blitt rekruttert fra ledende selskaper som Pixar, Dreamworks, Sony Pictures Imageworks, Ubisoft Massive, EA Games og mange flere.

Studenter i programmet oppgradere med et sett av ferdigheter og kompetanse som er svært ettertraktet i 3D-bransjen. Studenter av utdanning, har rett til økonomisk støtte fra regjeringen (kalt SU i Danmark).

Utdanningsprogrammet tar tre år å fullføre, og er sammensatt av seks semestre. Fem av disse semestrene foregå på Truemax akademi København og siste semester er arbeidstrening / praksisplass innenfor den danske industrien eller i et internasjonalt selskap. Utdanning foregår på engelsk. Den femte semester som konsentrerer seg om spillet Produksjonen kan skje i en annen utdanningsinstitusjon i København eller et annet sted i Danmark. Gjelder danske statsborgere og noen utenlandske borgere.

Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
3 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato