Les den offisielle beskrivelsen

I dag, forvirring - ikke en glatt, stø kurs - ofte råder i organisasjoner og bedrifter. Faktisk, sier Stephen R. Covey, er vi nå i en "permanent whitewater verden." Ikke bare er gode lederegenskaper viktig, men effektivt lederskap er også avgjørende. Gjennom dette kurset, de 4 roller i en leder, deltakerne får verktøy, prosesser og kontekst å lede vellykket, selv i tider med turbulent endring.

Hva vil du lære

Dette kurset består av fire økter gjennomført en ettermiddag eller kveld Hva vil du lære: Bruke materialer opprettet av Franklin Covey, vil du lære å anvende de fire roller for ledelse til arbeidsplassen.

  • Forstå rolle pathfinding, samkjøre, myndiggjøring og modellering
  • Påfør de fire rollene til en elev-utvalgt prosjekt / tiltak
  • Lag Win-Win avtaler og ledelse handlingsplaner
  • Forstå verdien av co-kjøringen prosess

Lengde:

Fire - halv dag økter av klasseromsundervisning etterfulgt av de 4 roller i en leder CD som gir deltakerne en verktøykasse til ytterligere å forstå og anvende de fire rollene til den virkelige verden av arbeidet.


Formålet med dette kurset:

Lederskap er en sinnstilstand, ikke en jobb beskrivelse. Alle på alle nivå i organisasjonen kan bruke disse fire prinsippene til en gitt situasjon og produsere enestående resultater. Dette kurset er et utmerket følge til de 7 Habits av Highly Effektiv People.

Om Seattle Research Partners, Inc.

Seattle Research Partners oppfyller læringsbehov av ledere, veiledere, og individuelle bidragsytere i organisasjoner. Enten du er en liten bedrift eier, en menneskelig ressurs profesjonell, en avdelingsleder eller en toppleder, er vår PEAK Learning Program ™ designet for å tilby deg topp kvalitet læring og utvikling opplevelser. Vi er lærere og bedriftsledere forpliktet til full utvikling av fagfolk uansett sitt felt eller bransje.   
 
 


Program undervist i:
Engelsk

Se 13 flere kurs fra Seattle Pacific University School of Business and Economics »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
5 dager
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato