Les den offisielle beskrivelsen

Tante Marie 4-ukers Essential Ferdighetskurs er en av verdens ledende kokekurs av denne typen.

I løpet av kurset vil studentene lære en rekke viktige, kulinariske ferdigheter på tvers av flere områder av matlaging. Studentene vil gå med muligheten til å lage god mat, til alle anledninger og i alle miljøer.

En nivå 2-pris i matvaresikkerhet innen catering er også inkludert i dette kurset, sammen med CTH nivå 2- prisen i matematisk kompetanse.

tcma

Hva du vil lære

Kurset ditt starter med en introduksjon til å jobbe i et profesjonelt kjøkkenmiljø, med praktisk ferdighetsutvikling som knivkompetanse, før du går videre til grunnlaget for grunnleggende matlaging.

Leksjoner er utformet for å inkludere oppskrifter og teknikker som vil bygge din forståelse av hvordan mat endres mens du lager mat. Dette vil gjøre det mulig for deg å gjøre justeringer og korrigere feil når du fortsetter å lage dine egne oppskrifter og menyer.

Du vil bli undervist i en liten gruppe likeverdige studenter, og størstedelen av din tid på Akademiet vil bli brukt i vår toppmoderne kjøkken. Du vil få en omfattende forståelse av områder som sauser, supper, kjøtt, fisk, canapés, bakverk, brød ... og mange, mange flere!

eksamener

Det er ingen vurdering eller eksamen på dette kurset.

KVALIFIKASJONER VEDTATT

  • Nivå 2-prisen i mattrygghet
  • Sertifikat for oppmøte

tcma

Karrieremuligheter

Studenter som fullfører 4-ukers essensielle ferdigheter i matlaging er godt rustet til å forfølge arbeid i mange kjøkkenmiljøer. Mange nyutdannede velger å bruke sine nye ferdigheter mens de jobber i et gapår, mens andre setter dem inn for å trene i en skisesong. De grunnleggende ferdighetene er også en god forløper til våre lengre kurs, for eksempel Intensive Cordon Bleu Diploma, for studenter som ønsker å oppnå en formell kvalifikasjon.

Tante Marie nyutdannede er kjent for sine uovertrufne standarder og faglig disiplin, som setter dem i høy etterspørsel fra skihytte arbeidsgivere. Vi jobber med et bredt nettverk av selskaper som regelmessig tilbyr råd og intervjuer til våre studenter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra Tante Marie Culinary Academy »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
4 uker
Heltid studier
Pris
2,750 GBP
FEES £ 2,450 - £ 2,750.
Deadline