6 måneders profesjonelt bakverk og konditori-diplom
Pacific Institute Of Culinary Arts
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Vancouver, Canada
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Baking & Pastry Arts-studenter begynner opplæringen med måle- og skaleringsteknikker, kjøkkenterminologi og starter sin praktiske ferdighetsopplæring i håndverksbrød, konditorisdeig og smør, kaker, kaker, fyll, dessertsauser og sjokolade.
Avansert undervisning i konditori- og brødkjøkkenet gjør at studentene kan skjerpe sine praktiske ferdigheter når de produserer håndverksbrød, kaker, desserter og kaker til Blue Hat Bakery og belagte desserter til Blue Hat Bistro.
INNLEDNINGSKRAV FOR OPPTAK AV STUDENTER
Gradering fra klasse 12 eller tilsvarende (GED), eller moden student (19+)
Hepatitt A immunitet
Kopi av medisinsk forsikring fra provinsen
Foto-ID utstedt av myndighetene (dvs. pass, førerkort)
INTERNASJONALE KRAV FOR OPPTAK AV STUDENTER
Gyldig studietillatelse
Privat medisinsk forsikringsdekning
Hepatitt A immunitet
Gradering fra klasse 12 eller tilsvarende (GED), eller moden student (19+)
Foto-ID fra myndighetene (dvs. pass)
INTERNASJONAL STUDENTSPRÅK KRAV
Engelsk språkferdighet: IELTS 6.0 eller TOEFL 65, eller
High School eller Post-Secondary Diploma hvis engelsk er undervisningsspråket