Filter
A-levels
Portugal Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler A-levels i Portugal 2019/2020

Studenter som ønsker å forfølge en avansert utdanning ved et britisk universitet, må ofte ta A-nivåer. Dette er tester som vurderer studentens ferdighet og sannsynlighet for å finne suksess i et bestemt felt.

Portugal, offisielt Republikken Portugal, er et land som ligger i sørvest i Europa, på den iberiske halvøya. Portugal er 900 år gammel, og selv om den har et relativt lite område, spilte en avgjørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populært av utlendinger som består av 11% internasjonale studenter.

A-levels i Portugal

Les mer Minimér

treff

Greene's Tutorial College Lisbon

A-nivåer er internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner. Universiteter i mange land vil godta tre A-nivåer på nivåer som oppfyller opptakskriteriene over et bredt spekter a ... [+]

A-nivåer er internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner. Universiteter i mange land vil godta tre A-nivåer på nivåer som oppfyller opptakskriteriene over et bredt spekter av kurs.

A-nivåer er alle undervist i små grupper av delt undervisning.

På Greene er det en kjerne liste over CIE A nivåer - vist i tabellen nedenfor - hvor studentene kan velge tre.

Kjerne Et nivå fagMatematikk

Vitenskap Et nivå krever også ekstra tid for praktisk arbeid - vanligvis omtrent tre timer per uke.

CIE Et nivåeksamen foregår i november og mai / juni hvert år og hvert nivå er delt inn i to deler: En førsteårsdel kalt "AS" og en andreårsdel kalt "Et nivå". Studentene tar generelt sine AS-eksamener på slutten av sitt første år av A-nivå studie og deres A-nivå eksamener ved slutten av sitt andre år. Hvis det er nødvendig, kan eksamenene gjenopptas i november eller mai / juni under studentens andre år av et nivåstudium ved Greene.... [-]

Portugal Lisbon
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk