AAS i Hospitality Management

Generelt

Programbeskrivelse

Læreplanen for Hospitality Management forbereder enkeltpersoner til å forstå og bruke de administrative og praktiske ferdighetene som trengs for tilsyns- og lederstillinger på hoteller, moteller, feriesteder, vertshus, restauranter, institusjoner og klubber. Kursarbeidet inkluderer gjestetjenester, ledelse, ledelse, restaurantdrift, losji, markedsføring, sanitær, tilberedning av mat, ledelse av mat og drikke og andre kritiske områder. Nyutdannede bør kvalifisere seg for ledende stillinger eller overordnede tilsynsstillinger i mat og losji, inkludert restauranter, matservering, drikkevarer, servering, front office, reservasjoner og rengjøring. Muligheter er også tilgjengelig i produkttjenester og teknisk support og salg.

Sist oppdatert jan. 2021

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Robeson Community College (RCC) provides opportunities for academic, technical, and life-long learning in a collaborative culture dedicated to inquiry, results, and excellence. Robeson Community Colle ... Les mer

Robeson Community College (RCC) provides opportunities for academic, technical, and life-long learning in a collaborative culture dedicated to inquiry, results, and excellence. Robeson Community College will be recognized for transforming lives through excellence in teaching, learning, and service by empowering individuals to achieve personal and professional goals. Minimér