AAS i gjestfrihetsadministrasjon (entreprenørskap)
Hudson County Community College
Nøkkelinformasjon
Velg plassering
Campus plassering
Jersey City, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
USD 149 / per credit *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* per kreditt for beboere; $ 298,00 per kreditt for ikke bosatte; $ 440,00 per kreditt for internasjonal eller utenfor staten
Introduksjon
AAS i Hospitality Management-Entrepreneurship-alternativet er designet for å gi studentene en introduksjon til de unike konseptene om bedriftseierskap i Hospitality Industry. Dette alternativet vil fokusere på hvordan nye forretningsforetak opprettes. Hovedvekten vil være på aktuelle temaer innen entreprenørskap og vil omfatte: Franchising-virksomhet, innovasjon, entreprenørskap, og målrettede former for markedsundersøkelser. Alternativet vil også tilby praktisk praktisk erfaring med entreprenørskap, inkludert utvikling og teoretisk implementering av en forretningsplan.
Andrea Piacquadio / Pexels
Hospitality Management Entrepreneurship AAS Generelle utdanningskrav
- ENG-101 College Composition I
- ENG-102 College Composition II
- CSC-100 Introduksjon til datamaskiner og databehandling
- NOR-112 Tale
- Én mangfoldselektiv
- Fullfør to samfunnsvitenskapelige eller humanistiske valgfag
Hospitality Management Entrepreneurship AAS Major Requirements
- CSS-100 suksess med høyskolestudenter
- ACC-121 Prinsipper for regnskap I
- CAI-225 Externship III
- ECO-201 Prinsipper for makroøkonomi
- HMT-104 Kulinarisk for gjestfrihet
- HMT-110 Introduksjon til gjestfrihetsindustrien
- HMT-111 Introduksjon til entreprenørskap
- HMT-115 The Urban Entrepreneur
- HMT-121 Hotel Practicum
- HMT-202 Innovasjon, kreativitet og markedsføring
- HMT-217 Franchising
- HMT-210 Gjestfrihets- og reiselov
- MAN-121 Ledelsesprinsipper
Komplett to begrensede programvalg:
- CAI-223 Kostnadskontroll for mat, drikke og arbeidskraft
- ACC-211 Datastyrt regnskap
- ACC-221 Prinsipper for regnskap II
- BUS-230 Forretningsrett
- ECO-202 Prinsipper for mikroøkonomi
- HMT-106 Kultur og geografi i turisme
- HMT-112 Introduksjon til reise og turisme
- HMT-116 Restaurant Operations Management I
- HMT-122 Front Office-operasjoner
- HMT-128 Arrangementsplanlegging Reise og turisme
- HMT-204 Grunnleggende om vin og mat
- HMT-206 Informasjonssystemer innen gjestfrihet og turisme
- HMT-209 turmarkedsføring, salg og kampanjer
- HMT-213 Prinsipper for gjestfrihetsmarkedsføring
- HMT-214 hotellgruppe og konferansesalg
- HMT-215 Husholdningsledelse
- HMT-216 Restaurant Operations Management II
- MAN-221 Markedsføring
- MAN-232 Human Resource Management
- MAT-100 College Algebra
- MAT-114 Introduksjon Sannsynligheter og statistikk