AAS i kulinarisk kunst
Hudson County Community College
Nøkkelinformasjon
Velg plassering
Campus plassering
Jersey City, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
USD 149 / per credit *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* per kreditt for beboere; $ 298,00 per kreditt for ikke bosatte; $ 440,00 per kreditt for internasjonal eller utenfor staten
Introduksjon
Dette studiet gir omfattende to-års opplæring i kulinarisk kunst, og forbereder studentene på restaurant- og matservicestillinger på nivånivå som kokker, stasjonskokker, sous-kokker, bakere og restaurantledere. Påkrevde kurs introduserer studentene for alle fasetter av matservicedrift, inkludert matlaging, ernæring, innkjøpsprosedyrer, menyplanlegging, utstyr og bordservering. Det 600-timers praktikoppholdet lærer studenter i fine restauranter og hoteller. HCCCs institutt for kulinarisk kunst, åpnet i 2005, er utstyrt med en elegant spisestue, moderne instruksjonskjøkken og klasserom.
freddie ekteskap / Unsplash
Kulinariske kunster AAS Generelle utdanningskrav
- ENG-101 College Composition I
- ENG-102 College Composition II eller ENG-103 Technical Report Writing
- CSC-100 Introduksjon til datamaskiner og databehandling
- 2 kurs i samfunnsvitenskap og / eller humanistisk valgfag
- NOR-112 Tale
- HUM-128 Mat og kultur
Kulinarisk kunst AAS Store krav
- CSS-100 suksess med høyskolestudenter
- CAI-114 Bordservering I
- CAI-115 Matrengjøring og kulinariske prinsipper
- CAI-117 Produksjon kjøkkenferdigheter I
- CAI-118 Pantry and Breakfast Cookery
- CAI-119 Bakeshop I
- CAI-121 Produktidentifikasjon og innkjøp
- CAI-127 Produksjon kjøkkenferdigheter II
- CAI-128 Introduksjon til Garde Manger
- CAI-129 Bakeshop II
- CAI-214 Avansert bordtjeneste III
- CAI-125 Praktik I
- CAI-217 Advanced Kitchen - Internasjonalt
- CAI-218 Mellomliggende Garde Manger
- CAI-224 Advanced Table service IV
- CAI-225 Externship III
- CAI-227 Advanced Kitchen-Classical
- CAI-228 Advanced Garde Manger
Ta CAI-210 CAI-223 eller BIO-201;
- CAI-210 Meny- og anleggsdesign
- CAI-223 Kostnadskontroll for mat, drikke og arbeidskraft
- BIO-201 Praktisk ernæring