AAS i kulinarisk kunst
West Virginia Northern Community College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Wheeling, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
The Culinary Arts Program, akkreditert av American Culinary Federation, er designet for å imøtekomme kravene til godt trent matservicepersonell, og understreker utviklingen av grunnleggende teknikker for kommersiell tilberedning av mat. Eksponering for mange fasetter av matlaging og ernæring, sanitet, menyplanlegging og personaladministrasjon brukt av den profesjonelle kulinaristen er inkludert i programmet. Praktisk erfaring er høyt prioritert i laboratorietimene, og bygger et solid grunnlag for grunnleggende matlagingsferdigheter. Etter å ha fullført programmet, kan studentene få arbeid som kokk, baker, sous-kokk, kjøkkensjef eller veileder, hovedkokk på restauranter, hotell, cateringvirksomhet og andre organisasjoner for matservering. Programmet gir studentene muligheten til å oppfylle kravene for sertifisering av American Culinary Federation.