AAS i svineledelse
James Sprunt Community College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Kenansville, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Introduksjon
Denne læreplanen er designet for å forberede studentene på karrierer innen produksjon, foredling og distribusjon av husdyr, svin og fjærfe og deres produkter i henhold til vitenskapelige prinsipper som er essensielle for effektiv og lønnsom drift. Studentene skal lære de ferdighetene som er nødvendige for å drive effektive og lønnsomme bedrifter for husdyr, svin og fjørfe. Kurs inkluderer produksjonspraksis, dyrehelse, ernæring, reproduksjon og ledelse.
Nyutdannede skal kvalifisere seg for begynnerjobber som flokk- eller flokkledere, feltbetjeningspersoner, fôrselgere, utstyrsselgere, fôrfabrikkarbeidere, kjøpere av fjørfe og husdyr, eiere / operatører, gårdsledere, avdelingsveiledere, feltrepresentanter og avfall ledelsesteknikere. Dette programmet fokuserer på å anvende biologiske og kjemiske prinsipper for produksjon og forvaltning av svinedyr og produksjon og håndtering av kjøtt og andre produkter. Potensielt kursarbeid inkluderer undervisning i husdyrvitenskap, rekkevidde, ernæringsvitenskap, matvitenskap og teknologi, biokjemi og relaterte aspekter av menneskers og dyrs helse og sikkerhet.