AAS innen bakervarer og konditori
Niagara Falls Culinary Institute
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Online USA
Språk
Be om info
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Klassene blir undervist i moderne kjøkkenutstyr ved Niagara Falls Culinary Institute . Studiet vil kombinere både klasselæring og laboratorier.
Studentene får verdifull bransjeerfaring gjennom forskjellige laboratorietimer som driver skolens konditori, La Patisserie. De får også erfaring med å jobbe i den studentdrevne restauranten "Savor", og tilberede desserter og brødserveringsvarer.
Fakultetet ved NFCI er sertifisert av American Culinary Federation og har jobbet i forskjellige fasiliteter som Hyatt, Hilton og Radisson-hotellene og forskjellige private klubber i Western New York. De er utdannet ved institusjoner som Johnson og Wales, State University of New York i Buffalo og Culinary Institute of America. NCCC tror på å ansette instruktører med høyest utdanning og arbeidserfaring for å forbedre studentens læringserfaring.