Aat diplom i regnskap og forretnings l2

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Aat diplom i regnskap og forretnings l2

Kensington and Chelsea College

1

Kensington og Chelsea College har en vellykket historie med å levere videreutdanningskurs for voksne. Vi tilbyr et bredt spekter av heltid og deltid kurs midt i hjertet av London.

Det er ofte mange grunner til å returnere til å studere senere i livet, kan du bare ønsker å satse på en ny interesse eller hobby, eller plukke opp der du slapp på skolen. Uansett hvilke grunner, kan vi tilby et bredt utvalg av kurs som passer for voksnes læring og støttes gjennom programmet av våre erfarne og støttende personale.

Kursoversikt

Dette kurset er rettet mot 16 til 18 åringer som ønsker å forfølge en karriere innen regnskap, finans eller business. Du vil bli trening for å bli en profesjonell virksomhet og få til en konkurransedyktig felt med en kvalifikasjon som skiller deg fra andre kandidater.

Du skal studere en rekke emner fra Datamaskin Regnskap og Lønn til Processing Bokførings Transaksjoner og Applied Business Communications og personlige ferdigheter. For å hjelpe deg å lykkes i din valgte feltet vil du studere for å få grunnleggende ferdigheter i engelsk, matematikk og IKT, samt dra nytte av å ha 1-2-1 veiledning og gruppeveiledning.

Etter vellykket gjennomføring av Diploma du kan velge å studere videre ved å flytte videre til AAT Nivå 3 Diploma i regnskap eller på for å få læreplass. Vellykket elevene kan forvente å kvalifisert for junior jobben roller som kunde assistenter, kundefordringer Assistant, Bokføring Assistant, Finans Assistant, finans administratorkontoer Clerk, regnskapsmedarbeider og lønn Clerk.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Tir / Ons 09:30 til 16:30
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Deltid
Information
Deadline