Les den offisielle beskrivelsen

ACCA profesjonelt nivå

GMIT Galway Campus

GMIT tilbyr et utvalg av regnskapsprogrammer fra tekniker nivå gjennom å post-graduate nivå, og nå gir deg sjansen til å fullføre ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) finalen her i GMIT. ACCA er anerkjent som den største og raskest voksende globale profesjonell regnskapsføring kroppen med 571,000 studenter og medlemmer i 170 land. ACCA Irland har over 20 000 studenter og medlemmer.

The School of Business i GMIT har en lang tradisjon for å tilby høy kvalitet regnskap akademikere siden 1973. Våre dedikerte lærere har fokus på student utvikling og progresjon. Våre forelesere er høyt kvalifiserte profesjonelle regnskapsførere med lang forelesning erfaring som forstår kravene til faglig studie, som de fungerer som sensorer, forelesere, markører og moderatorer for profesjonelle regnskap Bodi.

Oppbygging


Følgende moduler vil bli tilbudt:

  • P1: Professional Accountant
  • P2: Corporate Reporting
  • P3: Business Analysis
  • P6: Avansert Beskatning
  • P7: Advanced revisjon og Assurance

Institute Notice


Hvert kurs tilbys under forutsetning av tilstrekkelig påmeldinger og Institute forbeholder seg retten til å kansellere eller avslutte enhver kurset på grunn av lav påmelding eller av andre grunner anses tilstrekkelig ved instituttet.

Tilleggsinformasjon


Dette er en full-time Nivå 9 award. Heltidsstudenter på dette programmet kan være berettiget til å motta en student stipend. Søknader om å fullføre enkeltemne vil også bli vurdert.

Opptakskrav


Studenter som tidligere har gjennomført, eller er unntatt fra Acca grunnleggende nivå eksamener er kvalifisert til å søke om dette programmet.

Det er et ansvar for alle studenter til å registrere for undersøkelser selvstendig med ACCA. Studentene bør også søke direkte til ACCA for eventuelle dispensasjoner.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
9 måneder
Heltid studier
Pris
5,500 EUR
- EU studenter; £ 10.000 ikke-EU studenter
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato