Advanced Diploma i kulinariske kunst & restaurant eierskap

LaSalle College Vancouver

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Advanced Diploma i kulinariske kunst & restaurant eierskap

LaSalle College Vancouver

HELE PROFESSIONAL

Topp fagfolk i den kulinariske kunster gjøre mer enn bare å lage mat. De forvalter restauranter, imøtekommer spesielle arrangementer, tilbyr personlige kokkjenester, og mer. For mange er imidlertid det endelige målet å eie sin egen restaurant - for å skape et sted som gjenspeiler deres kulinariske lidenskaper og lar dem dele sin stil og personlige bravur med verden. For disse personene, The International Culinary School ved LaSalle College Vancouver tilbyr Culinary Arts & Restaurant Eierskap avansert diplom program.

Programmet starter med grunnleggende kulinariske ferdigheter og utvikler seg til avanserte mat teknikker, garnityr og presentasjon. I løpet av hands-on produksjon, blir elevene utsatt for spesialprodukter og produsere, samt ferdigheter og teknikker for baking og bakverk kunst. Internasjonalt, Asiatisk, klassisk fransk, og nordamerikanske regionale retter hjelp runde ut studentens kunnskap om den kulinariske verden. Som de har mulighet til å finpusse sine ferdigheter og få et solid fundament i den kulinariske og baking og bakverk kunst, kan elevene gå videre for å utvikle ledelsesmessige og lederegenskaper.

Læringsmål

Får opplæring i ledelse, markedsføring, menneskelige ressurser, regnskap og økonomistyring, teknologi, forretningskommunikasjon, drikke ledelse, juridiske spørsmål, kundeservice, og global styring og drift som de forholder seg til mat servicenæringen.

Ledelse av menyen, garde manger, og catering og selskapsvirksomhet er også dekket og studenter har mulighet til å lære å feire den kulinariske stiler, restauranter og kokker som for tiden er i søkelyset fra bransjen. Som en del av den praktiske opplæringen mottatt i programmet, arbeider studentene i studentdrevne 40-seters restaurant, der de kan lære å lage moderne og regional Nord-amerikansk mat, og rotere arbeider i ulike posisjoner (både foran og bak huset) funnet i noen topp-end restaurant.

Kurs liste

  • Begreper og teorier av Culinary Teknikker
  • Hygiene og sikkerhet
  • Grunnlag for klassiske teknikker
  • Nordamerikanske Regional Cuisine
  • Introduksjon til Baking
  • Introduksjon til Pastry
  • Ledelsen ved Meny
  • Innkjøp og Produktidentifikasjon
  • Garde Manger
  • Practicum
  • Planlegging og kontrollere kostnader
  • Asian Cuisine
  • Klassisk europeisk kjøkken
  • World Cuisine
  • Ledelse, tilsyn og Karriereutvikling
  • Mat og drikke ledelse
  • A la Carte kjøkken
  • Art Culinaire
  • Capstone
  • Markedsføring for Hospitality Industry
  • Catering og selskaps operasjoner
  • Gjestfrihet og HR
  • administrasjon
  • Financial Management for Hospitality Industry

Sysselsetting

Under den sjette og siste kvartal av programmet, studentene kombinere alle de kritiske ferdigheter de har ervervet i programmet til utvikling av en komplett forretningsplan for minimum 100-seters restaurant.

Nyutdannede forlate med en solid forståelse av hvordan å etablere effektiv kommunikasjon mellom alle ansatte i restauranten, og har de nødvendige byggesteinene til å søke entry-level sysselsetting i den kulinariske kunster.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Canada - Vancouver, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen