Read the Official Description

Aggregering INSTITUTT FOR VIDEREGÅENDE OPPLÆRING AV høyere grad

Festet til Avdeling for filosofi, Department of Aggregering av opplæring av høyere nivå er inter fakultet. Målet er utdanning og opplæring av lærere i videregående opplæring lisenshaverne grad fra eksisterende fakultetet i UCC.

Dette tverrfaglige avdeling er en av de effektive verktøy privilegert stasjonen og overføring av en ungdom utdanning i moralske og åndelige verdier i henhold til den kristne visjon.

Det er også til tjeneste for eksisterende fakultetene og er ment å gi til rettighetshavere som ønsker pedagogikk for overføring er nødvendig for deres fremtidige læreryrket, ifølge den kristne visjonen om en integrert utdanning.

Som han søker å forme en akademiker, fremtid Christian pedagog, som er: verdig og godt trent i prinsipper og praksis gjennomsyret med den kristne tro og opplyst av prestasjoner bekreftet utdanningsvitenskapelige fakultet - i stand til å utvikle den enkelte student; -Har foruten faglige kompetanse (kunnskap i saken), undervisningskompetanse (media og kommunikasjon og pedagogisk vurdering, metodologisk kvalitet, holde skole dokumenter) - ledet endelig til hans fremtidige yrke av lærer hjelp til å modellere leksjoner og gi læringskurs, alt under oppsyn av erfarne lærere.

Studenter som tar aggregering program for videregående opplæring i større grad har normalt eksamener ved slutten av det andre året av lisensen. De er sterkt anbefalt å følge den generelle løpet av programmet i det første året av lisensen.

Program taught in:
Fransk

See 1 more programs offered by L’Université Catholique Du Congo »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019, Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019, Sept. 2019