Read the Official Description

Aircraft Engineering

Keilir Gruppe Aircraft Engineering

Det europeiske flysikkerhetsbyrået (EASA) regulerer all luftfart aktivitet i Europa. Ingeniører er lisensiert på samme måte som piloter og flygeledere. En ingeniør som har alle rettigheter, kan sertifisere arbeid, som har blitt utført på et fly, og returnere det til himmelen. Air Service Training Ltd. i Perth Skottland i samarbeid med Keilir Aviation Academy har satt opp en lokal felt kontor på Keilir beliggenhet i Ásbrú i Reykjanesbær hvor kurs for sertifisert Aircraft Engineering foregår. AST er godkjent av UKCAA (Storbritannia Luftfartstilsynet).

Dette er en 5 semester akkreditert program for Aircraft Engineering'Approved IR Part 66 Kategori B'som er både teoretisk og praktisk kurs inkludert læretid for Aircraft Engineers. Kurset følger både læreplanen utgitt av EASA i henhold til europeisk utgivelse av sertifikater og AST, som er faglig ansvarlig for gjennomføringen og kvaliteten på hvert kurs. De som oppgraderer fra AST erverve full del 66 lisens.

Om kurset

Kursene er alt undervist på engelsk, selv om de fleste lærere vil være islandsk mens Keilir har ansatt og utdannet lærere som allerede er islandsk fly ingeniører. Den første delen av kurset starter med en generell Aircraft Engineer utdanning som inkluderer akademisk og praktisk opplæring. Undervisningen gis i moduler etterbehandling ett fag om gangen og tar 5 semestre.

På slutten av de grunnleggende utdanning Studentene har mulighet til å velge sin individuelle interesse for eksempel å bli B1.1 (General Aircraft Engineer), B1.3 (helikopter Engineer) eller B2 (Electrical Aircraft Engineer). Til å begynne med Keilir vil tilby utdanning for B1.1 men studenter som velger B1.3 eller B2 på slutten av grunnopplæringen vil fullføre den delen av utdanning og opplæring på AST i Perth, Skottland. I den generelle kurset skal studentene fullføre B1.1 sertifisering og deretter velge å legge til en ny kvalifisering.

Undervist av en profesjonell med en IR Part 147 sertifikat utstedt av National Aviation Authority. Kurset er et minimum på 2400 timer. Inkludert OJT på en IR Part 145 godkjent vedlikeholdsanlegg som finner sted i en hangar på location i KEF flyplassen med UKCAA lisensiert opplæringsleverandører overvåket av AST. Ved ferdigstillelse av kurset nyutdannede vil bli utstedt et sertifikat for godkjent opplæring, bekrefter at graduate har gjennomført et program inkludert modul eksamen og ble vurdert til å være kompetente og trygge i Aircraft Engineering. Studentene vil bli grundig opplært i fly strukturer, drifts fenomener og systemer, og kravet til erfaring er redusert.

Studentene vil bli utstyrt med en iPad for kursmateriell i løpet gratis.

Aircraft Engineering

Hvem er kurset for?

Utdanning i Aircraft Engineering er for alle som ønsker å ha en internasjonal sertifisering og arbeid i et mangfoldig arbeidsmiljø opprettholde fly av alle typer og størrelser. Jobbmuligheter er enorme innen Aircraft Engineering og presentere en god mulighet for en videre utdanning og arbeid utvikling.

Air Service Training

AST - Air Service Training er et anerkjent'IR del 147' treningspartner i utstedelse av luftfartssertifikater i henhold til kvalitetsstandarder av EASA. AST er en del av Perth College og University of Highlands og Islands (UHI) i Perth, Skottland og har operert som en Aviation College Siden 1931 på de britiske øyer og andre steder. Det er verdt å nevne at Keilir og Universitetet i Highlands and Islands planlegger videre samarbeid i de kommende semestrene.

Opptakskrav Kvalifikasjoner

For å kvalifisere for kurset i Aircraft Engineering med Keilir-AST må du oppfylle disse kravene:

 • High School Diploma
 • 18 år eller over
 • Gode ​​kunnskaper i engelsk både muntlig og skriftlig.

Generelle forespørsler

Her er noen svar på vanlige spørsmål om Aircraft Engineering

Hvor kommer selvfølgelig skje? Kurset finner sted i Ásbrú, Reykjanesbær, Island, bare minutter fra Keflavík internasjonale lufthavn.

Hvorfor skal jeg studere Aircraft Engineering ved Keilir Aviation Academy og AST? AST har undervist Aircraft Engineering i over 80 år, har fantastisk praktiske fasiliteter og gode forbindelser med EASA IR del 145 Flight Operatører som styrker utdanning. på Keilir anleggene oppfyller alle kvalitetsstandarder og går langt utover minstekravet for å gi høyeste nivå av teoretiske og praktiske studier. I tillegg kurs med AST er direkte forbundet med kurs ved Universitetet i høylandet og øyene i Skottland, så elevene kan kombinere sin utdanning på et høyere nivå for eksempel fortsette i Aviation Technology og andre kurs relatert til dette feltet.

Keilir Gruppe Aircraft Engineering

Ytterligere informasjon

 • Vi anbefaler å sende en CV med informasjon om utdanning og arbeidserfaring med søknaden.
 • Kursene er alle lært på engelsk.
 • Fasene blir satt opp på en slik måte at hver gjenstand er ferdig før begynnelsen av neste.
 • Lessons er mellom 9: 00-16: 30 mandag til fredag.
 • Det legges vekt på matematikk og fysikk.
 • Det legges vekt også på punktlighet.
 • Å passere hvert kurs kreves et minimum karakteren 75%.
 • Kurset er fem semestre.
 • 95% frammøte for å bestå kurset.
 • OJT- Praksis ved en godkjent EASA 145 anlegg i 8 uker.
 • Praktisk trening for 24 måneder i samarbeid med Akkrediterte EASA 145 verksteder.
 • Undervisningsmateriell, iPad inkludert materiale og prosjekter er inkludert i kursavgiften.
 • Keilir gir studentene støtte i matematikk og fysikk gjennom Keilir nettstedet.
 • Busser er operativ hele uken mellom Ásbrú og Reykjavík området.
Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Keilir Academy in Iceland »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
5 semestre
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato