Aircraft Operations (Flight)

Generelt

Programbeskrivelse

Graden kombinerer teorien og den praktiske anvendelsen som trengs for å starte en karriere som kommersiell pilot.

Lær ferdigheter som gjelder for en flyoperasjonsposisjon i luftfartsindustrien og andre luftfartsrelaterte offentlige etater.

Vaughns tilknyttede studieprogram for flyoperasjoner kombinerer teorien og den praktiske anvendelsen som er nødvendig for å starte en karriere som kommersiell pilot. Vårt sterke fokus på karriereforberedelse utsetter studentene for et bredt utvalg av praktisk trening og kompetansebygging for å lykkes i karrieren. Enten du flyr for første gang eller fortsetter din flyoperasjonserfaring, er du aktuelt for å forfølge flyoperasjonsgraden.

Dette programmets hovedmål er å forberede nyutdannede på posisjoner i flynivå i flyindustrien og luftfartsrelaterte offentlige etater. Nyutdannede bygger det nødvendige grunnlaget for å forfølge andre luftfartsprogrammer på Vaughn, inkludert flyoperasjoner og bachelorgrad i luftfartsvitenskap.

Federal Aviation Administration (FAA) veileder det tekniske innholdet i læreplanen for flyoperasjoner. Vaughns FAA-kvalifiserte fakultet gjennomfører flysimulatoropplæring og pilotskole som en del av programmet.

Studenter som er på vei til å bli FAA-sertifiserte piloter, må møte Transportation Security Administration (TSA). Studenter som ønsker å fullføre flysertifikater, må minst oppnå medisinsk sertifikat i klasse III fra en FAA-sensor før de gjennomfører dette programmet i tillegg til å ta praktisk flytrening. Flyopplæring er imidlertid ikke nødvendig for å fullføre dette programmet. Studentene velger ofte å fortsette det de har lært her ved å gå videre til bachelorstudiet, der det kreves flytrening etter ett år, med et gjennomsnitt på 3.0.

Nyutdannede fra flyoperasjonens (fly) tilknyttede studieprogram kan gå videre for å ha vellykkede karrierer innen flyplassoperasjoner, drivstoff / service, lufttaxistjeneste, småflyoperasjoner og flyturoperasjoner.

Vaughn Colleges omfattende nettverk av alumner innen ulike felt, sammen med sitt positive rykte med nærliggende flyplasser og flyselskaper, har tillatt studenter å forfølge både praksisplasser under studiearbeidet og heltidsjobber etter endt utdanning. Karriertjenesteavdelingen vår bruker ulike verktøy for å hjelpe studenter og alumner i deres utvikling som profesjonelle.

Sist oppdatert jan. 2021

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

At Vaughn College, we provide a dynamic learning environment built on our aeronautical heritage that inspires a diverse and committed community of students to succeed as leaders in the industries we s ... Les mer

At Vaughn College, we provide a dynamic learning environment built on our aeronautical heritage that inspires a diverse and committed community of students to succeed as leaders in the industries we serve. Minimér