Akademi års program

Bard College Berlin

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Akademi års program

Bard College Berlin

ECLA


The Academy År Programmet er ideelt for high school nyutdannede som utforsker mulighetene for videre studier på universitet, eller som ønsker å prøve ut lavere grads studier i humaniora gjennom engelsk i Bard College Berlins internasjonalt miljø. Academy Year studenter ta del i den første års læreplanen sammen med innkommende BA studenter.

I tillegg til denne kjerneprogram som gir grunnleggende kunnskap om de viktigste intellektuelle bevegelser og fungerer som grunnla fagområdene humaniora, Academy året omfatter også et bredt spekter av valgfag i litteratur og kunst, politikk og samfunnsfag, og film og praktisere kunst. Academy Year studenter kan også drive språkstudier i tysk fra nybegynner til avansert nivå. Academy Year studenter er fullverdige medlemmer av Bard College Berlins fagmiljø og ta del i sine utenomfaglige lag og foreninger samt offentlig foredrag serien.

Alle fordelene ved Bard College Berlins samarbeid med andre institutter og universiteter i byen Berlin er åpne for Academy Year studenter.
The Academy År Programmet begynner med tre ukers språk og tenkning Program, en introduksjon til College livet og byen Berlin.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
1 uke
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Berlin, Berlin
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tyskland - Berlin, Berlin
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen