ECLA


The Academy År Programmet er ideelt for high school nyutdannede som utforsker mulighetene for videre studier på universitet, eller som ønsker å prøve ut lavere grads studier i humaniora gjennom engelsk i Bard College Berlins internasjonalt miljø. Academy Year studenter ta del i den første års læreplanen sammen med innkommende BA studenter.

I tillegg til denne kjerneprogram som gir grunnleggende kunnskap om de viktigste intellektuelle bevegelser og fungerer som grunnla fagområdene humaniora, Academy året omfatter også et bredt spekter av valgfag i litteratur og kunst, politikk og samfunnsfag, og film og praktisere kunst. Academy Year studenter kan også drive språkstudier i tysk fra nybegynner til avansert nivå. Academy Year studenter er fullverdige medlemmer av Bard College Berlins fagmiljø og ta del i sine utenomfaglige lag og foreninger samt offentlig foredrag serien.

Alle fordelene ved Bard College Berlins samarbeid med andre institutter og universiteter i byen Berlin er åpne for Academy Year studenter.
The Academy År Programmet begynner med tre ukers språk og tenkning Program, en introduksjon til College livet og byen Berlin.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
1 uke
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato