Programoversikt

Dagens manager - morgendagens leder

Mange dyktige ledere "avspore" når du gjør overgangen til generell ledelse. Spesialkunnskap, tekniske ferdigheter og høye nivåer av
motivasjon har gjort dem suksessfulle til nå, men nye funksjoner er nå pålagt å være effektive på neste nivå. Tar på seg en bredere, mer strategisk rolle krever evne til å arbeide med flere virkeligheter som oppstår ut av tverrfaglig spenninger og konflikter. Building tillitsfulle relasjoner, utvikle bredere nettverk og påvirke gjennom flere nivåer i organisasjonen betyr administrere gjennom en annen type samtale.

Den Accelerated Development Programme (ADP) gjenkjenner dine behov på dette viktige stadiet i utviklingen, og tilbyr deg en unik mulighet til å teste spekter av evner til å tenke, føle, oppføre seg og snakke som en daglig leder.

Den Accelerated Development Programme's prosess og innhold strukturen du vil styrke din personlige, mellommenneskelige, organisatoriske og strategiske kunnskaper ferdigheter.

Som en erfaren funksjonell eller spesialist manager en typisk Accelerated Development Programme deltaker har allerede fått 10 til 15 år 'relevant ledererfaring.

Innhold


Den Accelerated Development Programme forbereder dagens ledere til å bli morgendagens ledere ved å støtte dem gjennom overgangen til generell ledelse. Dette ledelse programmet akselererer og glatter denne overgangen ved å styrke mellommenneskelige og strategiske evner samtidig å utvide organisatorisk og funksjonell kunnskap.

Du vil få muligheten til å få en bredere forståelse av hvordan ulike tilnærminger oppnå resultater, diskutere ideer og finne nye måter fremover fra folk overfor de samme problemene som deg. Vi utnytte læring ved gruppering du i en rekke kryss-kulturelle team, oppmuntrer deg til å dele erfaringer gjennom studiet.

Du vil oppfylle ditt potensial ved å utvikle de fem sentrale evner for å bli en svært effektiv daglig leder og en inspirerende business leder.


En. Ledende personer


2. Administrere strategi og endring


Tre. Evaluere og styre organisasjonen ytelse

4. Opprette og levere verdi for kunden


5. Strategisk beslutningstaking

Målgruppe


Som en Accelerated Development Programme deltaker vil du være svært motivert, opptatt av å lære og utvikle nye ferdigheter. Som en erfaren funksjonell eller spesialist manager vil du vanligvis allerede har fått 10 til 15 år 'relevant ledererfaring. Avgjørende, er du bare om å gjøre, eller nylig har gjort, overgangen til generell ledelse.
Program undervist i:
Engelsk

Se 22 flere kurs fra London Business School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 2019
Duration
4 uker
Deltid
Pris
18,000 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato