Akvakultur

Generelt

4 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Akvakultur innebærer en rekke aktiviteter, knyttet i hovedsak til jordbruk marine og ferskvannsfisk og sjømat. Laksenæringen står for mesteparten av oppdrettsvirksomheten i Canada.

Program Høydepunkter

Dette komprimert, ettårig program er den eneste Havbruksprogrammet tilbys som en Post-Graduate Certificate i Ontario. Food akvakulturanlegg omfatter et bredt spekter av arter og kulturteknikker. I tillegg til matproduksjon, oppdrettsvirksomhet omfatter produksjon av fisk for bevaring, og produksjon for dekorativ art. Den globale etterspørselen etter oppdrettsprodukter er økende, sammen med krav til forvaltning, bærekraft og matsikkerhet og sikkerhet. Denne unike programmet kombinerer:

  • Betydelige hands-on erfaring i drift
  • Mange ekskursjoner til å oppleve deler av havbruksnæringen som ørret og bevaring strømpe
  • Forretnings opplæring slik at kandidatene kan både fremme industrien og forstå de ulike utfordringene havbruks bedrifter

Under første semester skal studentene løse havbruksgrunnprinsipper. Mye av programmet vil foregå i campussettefisk fasiliteter, som inkluderer en atlantisk laks klekkeri og muskellunge klekkeriet.

Fokuset i andre semester er på drifts- og forretningsrutinene, og internship planlegging.

Internship

Siste semester er en 8-ukers, off-site internship, slik at elevene til å spesialisere seg i deres område av interesse.

Karrieremuligheter

Bransjen er i vekst i alle sektorer, inkludert mat produksjon, bevaring, aquaponics og tjern / hage markeder. Arbeidet er fysisk krevende, og kan medføre eksponering for ugunstige værforhold. Nyutdannede bør være forberedt på å flytte for sysselsetting, og til å gjennomføre entry level eller oppdrag i første omgang. Med en aldrende arbeidsstyrke, de som har sterke lederskap og kommunikasjonsevner, samt evne til mekanisk feilsøking, er førsteklasses kandidater for opprykk til bly hånd eller tilsynsroller.

  • Akvakultur er den raskest voksende matproduksjon aktivitet i verden (FNs Food and Agriculture Organization)
  • Canada er den fjerde største lakseproduserende land)
  • Canadian akvakultur står for 14% av den totale sjømatproduksjon og 35% av sin verdi

Opptakskrav

  • Lavere grad eller Ontario College diplom i en miljørelatert felt, for eksempel fisk og dyreliv, bevaring, miljøstudier, biologi, økologi, skogbruk eller geografi)
  • Søkere med relevant erfaring som ikke oppfyller opptakskravene kan vurderes på individuelt grunnlag av programmet koordinator)
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

At Fleming College, you become part of a learning community. We engage you in personalized learning and provide personalized support. Set in welcoming communities, our smaller campuses provide a frien ... Les mer

At Fleming College, you become part of a learning community. We engage you in personalized learning and provide personalized support. Set in welcoming communities, our smaller campuses provide a friendly environment where people know your name. Minimér
Peterborough , Lindsay , Minden , Cobourg + 3 Mer Mindre