American Degree Transfer Program (ADTP)

Sunway University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

American Degree Transfer Program (ADTP)

Sunway University

American Degree Transfer Program (ADTP) er utviklet spesielt for å tillate studenter å studere for første del av sin amerikanske grad ved Sunway University. Programmet er designet i samråd med amerikanske universiteter for å sikre at elevene kan overføre sømløst til Amerika for å fullføre sine studier.

Sunway University American Degree Transfer Program (ADTP) gir en mulighet for studenter å oppleve amerikansk utdanning lokalt. Gradkurs tilbud i det amerikanske systemet kan deles i General Education (Liberal Arts krav), Major / Minor krav, og valgfag. Sunway's ADTP som amerikansk utdanning er fleksibel mens det utstyre en student til å være en all-rounder. I tillegg til valget av en bachelorgradsstudium, tilbyr flere amerikanske universiteter muligheter for å gjøre dobbelt hovedfag eller en større og mindre kombinasjon i ulike fagområder. Studentene er i stand til å utforske og oppdage deres interessepunkter og forfølge deres større eller større / mindre kombinasjoner tilsvarende.

Den typiske bachelorgrad i USA er en fireårig grad. ADTP-studenter overfører vanligvis som junior (3. år) studenter. En fordel ved å bli med i ADTP er at SAT / ACT-eksamenene ikke kreves for opptak til overføring. Bortsett fra muligheten for å overføre til USA, kan elevene overføre til Canada, Australia eller New Zealand. Hvis en fullfører de to årene med Sunway Universitys ADTP, kan de også overføre lokalt, direkte inn i toprogrammet mellom Sunway University og Lancaster University.

Hvorfor ADTP

 • Vårt engasjement for å hjelpe elevene med å finne best egnet universiteter for overføring, ved å gi rådgivende økter for våre studenter.
 • Vi har en dedikert og troverdig skole som bidrar til å skape en tilrettelegende og helhetlig tilnærming til læring.
 • Vi gir kontinuerlig støtte til våre alumni-tjenester og store praktikplasser for eksponering med ulike bransjer.

majors

Liberal Arts

ADTP aksepterer studenter for ALLE store og for de fleste store, bruker studentene to års studier i Malaysia og siste to år i USA. Studentene må ta kjernefag og liberal arts kurs. Programmets fleksibilitet tillater andre overføringsarrangementer for liberale kunstkrav der elevene kan gjennomføre ett studieår i Malaysia og fullføre de tre siste årene i USA.

Studentene må ha minimumsklasse "C" for å møte kvalifikasjonen for overføringskrav. Ofte vil konkurrerende universiteter ha høyere opptakskrav og akademiske standarder. Det er svært viktig for elevene å referere til det spesifikke universitetets opptakskriterier, overføringskrav og søknadsprosesser.

 • Virksomhet
 • Kommunikasjon
 • psykologi

Vitenskap / Ingeniør

ADTP aksepterer studenter for ALLE store og for de fleste store, bruker studentene to års studier i Malaysia og siste to år i USA. Studentene må ta kjernefag og liberal arts kurs. Programmets fleksibilitet tillater andre overføringsarrangementer for liberale kunstkrav der elevene kan gjennomføre ett studieår i Malaysia og fullføre de tre siste årene i USA. Studentene må ha minimumsklasse "C" for å møte kvalifikasjonen for overføringskrav. Ofte vil konkurrerende universiteter ha høyere opptakskrav og akademiske standarder. Det er svært viktig for elevene å referere til det spesifikke universitetets opptakskriterier, overføringskrav og søknadsprosesser.

 • Aktuarial Science
 • Ingeniør
 • Datavitenskap
 • Forensic Science, Apotek, Biomedisinsk Vitenskap
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert January 30, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Malaysia - Shah Alam, Selangor
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Malaysia - Shah Alam, Selangor
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen