Den AP studium i kjemisk og bioteknologisk Science er en 2 ½-års fulltids Higher Educational program som kvalifiserer våre kandidater for sentrale funksjoner innenfor en rekke bransjer og næringer. Typiske arbeidsområder inkluderer laboratorier og forsknings- og utviklingslaboratorier innenfor industrien, og på universiteter og andre forskningsinstitusjoner.

Våre kandidater, den kjemiske og bioteknologiske analytikere, er kvalifisert for planlegging, styring og gjennomføring av analytisk arbeid og resultater innen både kjemiske og bioteknologiske områder.

Programmet er teoribasert og jobb-orientert, dvs det tar sikte på å kvalifisere studentene til å være i stand til å løse praktiske problemer med en analytisk basis. Teori er stadig rettet mot praktisk anvendelse i industrien. En fullført program gir tilgang til og kreditter for videre studier i Danmark og internasjonalt.

Opptakskrav

For å bli tatt opp til programmet, må du ha spesielt gode og dokumenterte kvalifikasjoner i:

Norsk

Alle internasjonale søkere må ha sertifikat som viser tilstrekkelig kompetanse i engelsk på videregående nivå kan sammenlignes med engelsk nivå B på en dansk videregående eksamen.

I tillegg må de passere en internasjonalt godkjent test. Vi aksepterer disse testene med følgende minimum score:

 • IELTS: 6.0
 • TOEFL Internett-basert: 80
 • TOEFL Paper-baserte: 550
 • Cambridge test: CAE A, B eller C
 • Oxford Placement test: 140 (min 70 i hver del.)
 • Oxford Online Placement test: B2 (minst 70 i hver del.) (Tilbys på Business Academy Aarhus)

For ikke-EU søkere vi bare akseptere IELTS og TOEFL.

Engelsk som morsmål og søkere med nordiske opptaksprøver (inkludert søkere med en fagprøve fra USA, Canada, Australia, New Zealand, Storbritannia, Skottland eller Irland) er unntatt fra en engelsk test. Vær oppmerksom på at søkere med en fagprøve fra alle andre land (inkludert afrikanske og asiatiske land, hvor undervisningsspråket er engelsk) må sende inn en test.

Hvis du har en danskspråklig opptaksprøve (eller et annet nordisk opptaksprøve), må du ha minst engelsk B eller tilsvarende.

matematikk

Matematikk på den danske C-nivå. Dette betyr at internasjonale søkere må ha hatt matematikk i minst 125 timer (klasser på mindre enn 60 minutter, må konverteres til hele timer) i løpet av de tre siste årene av sin videregående utdanning.

kjemi

Kjemi ved det danske C-nivå. Dette betyr at internasjonale søkere må ha hatt kjemi i minst 75 timer (klasser på mindre enn 60 minutter, må konverteres til hele timer) i løpet av de tre siste årene av sin videregående utdanning.

Karriere Valg

Kjemisk og biotekniske Science

Kjemiske og biotekniske Analytikere er ettertraktet av næringsmiddelindustrien, miljøbedrifter, for å sikre produktets kvalitet, ved den medisinske industrien, for forskning ved universiteter og for utviklingsprosjekter i private selskaper.

Som en kjemisk og bioteknologisk analytiker vil du være i stand til å arbeide med en rekke oppgaver. For eksempel innen:

 • Næringsmiddelindustrien inkludert bryggerier, meierier og slakterier
 • Farmasøytisk industri
 • kjemisk industri
 • Tekstil, maling og plastindustrien
 • Farge og kosmetikkindustrien
 • bioteknologiske selskaper
 • Mattilsynet eller mat forskningslaboratorier ved et universitet
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Business Academy Aarhus »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
30 måneder
Heltid studier
Deadline
Kontakt skolen
for all international students
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
for all international students
Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
for all international students
Sluttdato