Art of International Bread Baking program

International Culinary Center

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Art of International Bread Baking program

International Culinary Center

Handle om

Utvikle en grunnleggende forståelse av vitenskapen, ingrediensene og teknikkene som trengs for å mestre håndverksmessig håndlaget brød gjennom ICCs Art of International Bread Baking-program. Dette åtte-ukers akkrediterte profesjonelle programmet skaper kunnskap og ferdigheter til å lage tradisjonelle brød fra hele verden, og følgende teknikker går ned gjennom generasjoner bakere. Strukturert for å simulere kravene til et profesjonelt kjøkken eller bakeri, er ICCs dedikerte brødkjøkken designet med 12 dampinspirerte dekkovner. Lær å lage en unik skorpe

Programmet tilbys bare på vår campus i New York City

Planleggingsalternativer tilgjengelig:

  • Mandag-fredag: Dag - 8 uker

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert April 29, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
8 uker
Information
Deadline
Locations
USA - New York, New York
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
USA - New York, New York
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen