Read the Official Description

Når du velger å studere kunst og design i vår Mandela Building vil du trives i våre spennende omgivelser. Du vil studere sammen med folk som deler din entusiasme og ambisjoner, i en atmosfære som bruser med spenning.

Vi scoret høyest rating tilgjengelig i alle områder kontrollert i vår siste gjennomgang av Quality Assurance Agency for Higher Education, slik at du kan være sikker på at du vil få den beste læringsopplevelsen mulig.

Vår Mandela Building er designet for å inspirere og oppfylle alle dine kreative behov. Det kan skryte av fotostudioer og mørkerom, Mac suiter, tegning, maleri og skulptur studioer, et godt ressurs keramikk studio, verksteder for design og produksjon av klær og tekstiler og et fagbibliotek og ressursområdet.

Våre forbindelser med industrien er omfattende og mange av våre kurs inkluderer utplasseringer. Dette vil gi deg en verdifull innsikt i arbeidslivet og studenter som imponerer blir ofte tilbudt fast stilling i selskapet etter deres plassering.

Vi tilbyr et bredt utvalg av kunst og design kurs, blant annet vår ett års Foundation Diploma Tilgang selvfølgelig, Foundation Grader og BA (Hons) Top-Ups. Disse kursene gir deg kompetanse til å gå inn i en karriere av ditt valg innenfor kunst og design feltet.

Pre-universitetet programmer

Designet for de som ønsker å utvikle seg til studier på lavere grad, er dette et avansert nivå 3 kurs som bærer SO poeng og vil derfor tillate deg å gå videre til høyere utdanning ved Newcastle College eller gå inn på universitetet.

Oversikt

Dette er en spesialist kurs som vil hjelpe deg å utvikle dine ferdigheter i kunst og design.

Utvidet Diplomer er en alternativ rute til høyere utdanning eller arbeid, og har en sterk industri fokus.

Hvem kurset er for

Dette kurset er ideelt hvis du er ute etter en praktisk, utfordrende og karriere-fokuserte alternativ til A nivåer.

Det passer for alle som ønsker å gå videre til høyere utdanning med sikte på å forfølge en karriere i bransjer innen kunst og design.

Utdanning som er fullført

Hvis du fullfører kurset, vil du få en utvidet Diploma i Art & Design, tildelt av Edexcel.

Kursinnhold

Du vil studere:

 • Tegning og Maleri
 • Tekstil og mote Teknikker
 • Illustrasjon og grafisk design
 • Kunst
 • Datamaskiner i Art and Design
 • Personlig og faglig utvikling
 • Kontekstuelle påvirkninger

Kursen har også GCSE eller Funksjonelle Ferdigheter som er aktuelt på engelsk og eller matematikk. Besitter disse ferdighetene vil hjelpe deg å komme videre i utdanning, opplæring og sysselsetting og bidra positivt i lokalsamfunnet der du bor og arbeider.

Samt GCSE og funksjonelle ferdigheter blir innebygd i alle aspekter av kurset vil du motta en dedikert lekse å gjøre deg i stand til å utvikle dine ferdigheter i det aktuelle fagområdet.

Organisering

Kurset fokuserer på et program med oppgaver designet for å sette dine ferdigheter på prøve.

Undervisningen er hovedsakelig gjennom praktiske prosjekter, små gruppearbeid, forelesninger og selvstudium.

Samt utvikle dine faglige ferdigheter du vil lære hvordan forskning, vurdere og presentere dine ideer klart, og å løse problemer med kreativitet, vedta en profesjonell tilnærming til arbeidet.

Vurderingsformer

Du vil sette sammen en portefølje av arbeidet, beviser enhetene i kvalifisering, som er internt vurdert og eksternt moderert som kurset skrider frem.

Progresjon Opportunities

Du kan fortsette dine studier ved å komme videre til en grad, Foundation Degree eller Higher National Diploma i en kunst eller design disiplin.

Karrieremuligheter

Tidligere studenter fra dette kurset har kommet til karrierer i kunst, mote design, Illustrasjon, Tekstil og grafisk design.

Opptakskrav

Du må ha fullført grunnskole utdanning og bør ha oppnådd minst ett av følgende

 • 5 GCSEs
 • En BTEC First Diploma i Kunst og Design
 • En Intermediate GNVQ i Kunst og Design
 • Et alternativ tilsvarende kvalifikasjoner på riktig nivå
 • Hvis engelsk ikke er ditt første språk vil du også trenge en IELTS score på 5.5 eller høyere.

I tillegg til dette, vil du også trenger å ta med deg for å intervjue en portefølje av relevant prosjektarbeid.

Program taught in:
Engelsk
Newcastle College

See 4 more programs offered by Newcastle College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date