Read the Official Description

Hvis du er en allerede erfaren musikkartner, er Artist Development-programmet den perfekte måten å forfine din musikk og merkevare som forberedelse til profesjonelt arbeid.

På mange måter er det som å jobbe med A

EVALUER DITT AKT

Analyser objektivt ditt repertoar, merke og publikum.

FORFINNER DIN MUSIKK

Utvikle ditt live og innspilte repertoar og lær hvordan du kommuniserer og underholder.

Utvikle merket ditt

Forbedre ditt merkebilde og kommunikasjon med publikum.

SHOWCASE DIN AKT

Vis resultatene av utviklingsprosessen og forberede seg på profesjonelt arbeid eller videre studier.

Start din kreative karriere

Å velge dette kunstnerutviklingsnivå 4-kurset er en måte å finjustere reisen din inn i kreative næringer.

Den kreative sektoren er et av de raskest voksende områdene i den britiske økonomien og et flott og spennende sted å jobbe.

Dette kunstnerutviklingsforløpet kan føre til:

 • Sysselsetting, eller selvstendig næringsdrivende, i de kreative næringene. Dette kan være som musikkartner, produsent eller låtskriver, eller det kan komme inn i et annet område av musikk- eller reklameindustrien.
 • Et kreativt lærlingskap som en skritt for å jobbe.
 • Det kan med ytterligere studier føre til en kreativ grad på universitetet der du kan få ytterligere ferdigheter i forberedelse til arbeid. Dette kan være en musikk grad eller et annet emne som tar din fancy.

GET INDUSTRI ERFARING

Å være på Adgang er så mye mer enn bare å gjøre et kurs. Du får sjansen til å få førstehånds opplevelse av musikk og kreative næringer.

Her er noen av mulighetene du kan dra nytte av:

 • INDUSTRI INPUT: Kunstnerådgivning og veiledning fra fagfolk på fagområdet via ADD Music-etiketten.
 • HENDELSER: Du har unike muligheter til å vise frem arbeidet ditt. Disse spenner fra en lokal konsert til sjansen til å utføre på en festival scene på arrangementer som Latitude organisert av partner, Festival Republic.
 • MUSIC GLUE: Music Glue er en global plattform for plattformer som brukes av 26.000 artister over hele verden for å selge billetter, merchandise, musikk og mer direkte til publikum fra et tilpassbart nettsted.
 • DISTRIBUTION: Et partnerskap med verdensomspennende distribusjonsselskap, Distribeat, som lar deg markedsføre musikken din gjennom alle de store nettbutikkene, inkludert iTunes.
 • MASTERCLASSES: Access fremmer bransjemesterklasser av kunstnere representert av Tri-Tone og 7pm Management. Disse lar deg få råd og veiledning fra arbeidsmusikere og produsenter.
 • TWINE: Alle våre studenter får gratis Twine-medlemskap, som er en online plattform som tillater kreative mennesker å samarbeide på prosjekter og tjene penger!
 • FOCUSRITE: Access er stolt av sitt partnerskap med Focusrite. Du får sjansen til å få hendene på over £ 500 av GRATIS Focusrite lyd plugin-moduler, støttet av spesielle Focusrite workshops.

FÅ EN KVALIFIKASJON

Ved vellykket gjennomføring vil du få en anerkjent kvalifikasjon som du kan legge til i din kreative CV:

 • Ett år RSL Nivå 4 Diplom for kreative utøvere.
 • Består av fire enheter som genererer 64 ti timers studiepoeng.
 • Likeverdig å studere ved første studieår.

VARIGHET

 • Artistutviklingskurset varer i ett år.
 • Det leveres vanligvis over to til fire dager i uken fra september til juni (dagtid). Hvor lenge du er på college vil avhenge av hvilke ekstra engelsk og matematikk økter du trenger å delta.
 • Hvis du er alderen 17-18 31. august 2018, og / eller ved starten av Artist Development kurset, er kurset GRATIS
 • Hvis du er 19 år gammel 31. august 2018, og / eller ved begynnelsen av Artist Development kurset må du betale £ 4425 per år. Du kan imidlertid søke om et avansert lån for å dekke kostnadene ved dette kurset. Du må bare betale tilbake lånet når du begynner å tjene over 21 000 kroner per år.

Inntakskrav

Søknad om dette kunstnerutviklingsforløpet er enkelt.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema, og vi vil komme tilbake i kontakt med noen foreslåtte datoer når vi kan møte opp for å diskutere det videre.

 • Aldersgruppe: Du må være minst 17 år gammel for å søke.
 • SKILLSETT: Vi verdsetter din kreative lidenskap og ferdigheter fremfor alt annet. Du bør ha en Nivå 3-kvalifikasjon, for eksempel et RSL- eller BTEC-sertifikat. Som veiledning er dette kurset for mer erfarne musikere med litt erfaring med ytelse og samarbeid med andre. Du bør kunne demonstrere at du har potensial til å jobbe på nivå 4. Søkere med ikke-standardkvalifikasjoner og / eller erfaring oppfordres til å søke og vil bli vurdert hvis de kan demonstrere passende evne gjennom søknad. Vær oppmerksom på at du ikke vil kunne registrere deg dersom du blir under 16 år den 31. august. Søknader fra personer under denne alderen er fortsatt velkomne, men vil bli utsatt til det følgende år.
 • Intervju: Du vil bli invitert til en audisjon / intervju. Vennligst klargjør:
  • 2 eller 3 originale spor, enten for live audition, eller for avspilling og diskusjon. Ta gjerne med annet støttemateriale som video, eller gi koblinger til elektronisk innhold (f.eks. Soundcloud).
  • En begrunnelse for musikken din og hvordan du ser den utvikle seg.
  • Eventuelt støttemateriale som representerer deg som kunstner, for eksempel linker til et nettsted eller en sosial medieside, CD-kunstverk, plakater, photoshoots, video etc., med en forståelse for merkevaren / bildet du prøver å opprette.
  • Idéer for forretningsstrategien som kunstner. Dette kan være rundt utviklingen av din fanbase og potensielle partnerskap med musikbransjens aktører (for eksempel ledere, agenter, etiketter etc.). Når det gjelder band, må medlemmene identifisere individuelle roller innenfor forretningsstrategien.
Program taught in:
Engelsk

See 9 more programs offered by Access Creative College »

Last updated July 3, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
4,425 GBP
per år, hvis du er 19 år gammel 31. august 2018. Gratis for studenter på 17-18 år.
Deadline
By locations
By date
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Juni 30, 2019
Application deadline