Kontakt Discografico Kurset er et ettårig prosjekt i sitt slag, bygget på de behov og elevenes behov som har til hensikt å forbedre og gjøre en karriere i underholdningsbransjen som sanger og / eller musiker. Kurset gir for design og etablering av et plateprosjekt, som vil bli realisert med støtte fra et spesialisert team, og for å forberede kunstneren som helhet.

Det er vår faste intensjon forbedre de kunstneriske særegenheter hver enkelt og hver solist nye band. Sammen skal vi evaluere produksjonsstrategier, distribusjon og kommunikasjonsbehov for å nå vårt mål: kunstnerisk / faglig vekst for våre artister.

Trinnene i PROSJEKTUTVIKLING

Artister Development

Kunstnerne vil være gjenstand for en høring egnethet for kurset, og deretter vil bli utarbeidet et program som søker å bygge på sine sterke sider, gjennom sammensetningen av nye og arrangement av deksler og opptak.

Når etablerte spor av større potensial starter den virkelige opptak og miksing økter. Spesiell oppmerksomhet er gitt til sammensetningen fase, opptak, mestring og blande spor, dette for å sikre våre artister muligheten til å ha et profesjonelt produkt, med høy kvalitet. Derfor, i tillegg til å samarbeide med musikere, arrangører, komponister i vår akademiet vi er glade for å samarbeide med en stor musiker og komponist som Vladi Tosetto, komponist Giorgia, Eros Ramazzotti og mange andre, i tillegg til å være vår låtskriving lærer han samarbeider med oss ​​for å prosjekter av nasjonal betydning.

Artister Produksjon

Vi skaper og produserer musikkvideoer i studio og ute med profesjonelt utstyr for skytingen, videoredigering og post produksjon. Hensikten er å tilby våre artister et kvalitetsprosjekt promo gjennom tradisjonelle TV-kanaler, via web-tv og på vår YouTube-kanal.

Lever vi organiserer eksterne og interne hendelser til vår lydstudio i å fremme våre artister og deres musikalske prosjekter. Vi er utstyrt med profesjonelt utstyr som gir en on-line Streaming å sikre at hendelsene har et bredere publikum og uten territoriell conni, gjennom distribusjon av lyd- og videoinnhold i sanntid på internett. Vi organiserer også fremmende og pedagogisk Levende Konkurranser for solister og band.

artist Promotion

Mot slutten av kurset vil vi organisere et utstillingsvindu der artister vil opptre foran en gruppe med representanter fra musikkbransjen (posten, A & R, produsenter). Denne gangen kunstnere kan også sende inn sine prosjekter til representanter som CD-er, videoproduksjoner og tidligere uutgitte låter.

Vi arbeider for å fremme musikalsk prosjekt, skapt av våre kunstnere gjennom store digital-TV og web-baserte plattformer (I-Tunes, Spotify, MUSIKK APPLE, Amazon, Google Play).

Program undervist i:
Engelsk
Italiensk

Se 3 flere kurs fra Jul academy »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
2,300 EUR
Deadline